Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Το μωράκι της φωτογραφίας, είναι μία ιδιαίτερα γνωστή και επιτυχημένη Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς του Ant1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Κατερίνα Παπουτσάκη

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Παπουτσάκη στην παιδική της ηλικία!

Κατερίνα Παπουτσάκη
Πηγή: Instagram/katerina_papoutsaki

Ποια είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1979 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Η ηθοποιός κατάγεται από την Κρήτη και έχει έναν μικρότερο αδελφό τον Γιάννη.

Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο τμήμα διερμηνείας του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Η Κατερίνα Παπουτσάκη όμως δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, καθώς την κέρδισε η υποκριτική. Είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Η πορεία στην υποκριτική

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ηλικία 19 ετών, ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπουτσάκη συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Ant1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλά σίριαλ, μεταξύ αυτών: «Κόκκινος Κύκλος», «Αέρινες Σιωπές», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Επαφή», «Αν μ’ αγαπάς», «Έχω ένα μυστικό…», «Μίλα Μου Βρώμικα», «Εθνική Ελλάδος» και «Τα Καλύτερά μας Χρόνια».

Κατερίνα Παπουτσάκη The 2night Show

Στην σειρά «Έχω ένα μυστικό», στην οποία πρωταγωνιστούσε, υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η σειρά βασιζόταν στο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την ζωή της μητέρας του.

Μιλώντας για την σειρά, αλλά και για την αρνητική κριτική που δέχθηκε εκείνη την περίοδο, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου: «Διάλεγα πάντα δουλειές που δεν θα θύμιζαν σε τίποτα, ούτε στην απόχρωση, σε κάτι που μπορεί να έλεγε ο άλλος. Υπήρχαν κάποια κοινά εκφραστικά στοιχεία, προφανώς δεν με επέλεξαν για την ομοιότητα.

Προφανώς κάτι είδαν από τα εκφραστικά. Μετά έπρεπε να διαφοροποιηθώ τελείως γιατί πια με είχε καταβάλει και το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη κατά αυτούς. Έγραφαν τέτοια πράγματα. Με είχε καταβάλει το φάντασμα της Αλίκης. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Ότι νομίζω πως είμαι η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λες και εγώ θέλω να είμαι κάποιος άλλος».

«Είναι τόσο αστείο που μετά από 17 χρόνια μιλάμε ακόμη για αυτό. Μου φαίνεται ότι είμαι και εγώ γραφική που το συζητάω, είναι γελοίο που το συζητάμε. Δεν την έχω δει ποτέ τη σειρούλα. Δεν μπορούσα να τη δω», είχε προσθέσει.

Σημαντική είναι η παρουσία της και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Οι Ηλίθιοι», «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», «Κεκλεισμένων των θυρών», «Δούλες», «Annie», «Υπηρέτης 2 Αφεντάδων» και «Ωνάσης – Τα θέλω όλα».

Δείγμα της δουλειάς της στην μεγάλη οθόνη, είναι οι ταινίες: «Μαύρο γάλα», «Το Φιλί Της Ζωής», «Το Έτερον Ήμισυ» και «Λάρισα Εμπιστευτικό».

Η σχέση της με την δημοσιότητα

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, αναφορικά με την εμπειρία της με τη δημοσιότητα και τους φωτογράφους η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε εξηγήσει: «Πλέον είμαι καλά με τη δημοσιότητα. Υπήρχε ένα διάστημα που μου κάνανε τη ζωή δύσκολη. Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με αυτά, να ασχολούνται μαζί τους. Δεν είναι έτσι όμως.

Για ανθρώπους που αυτοσκοπός είναι η δημοσιότητα είναι cool αυτό αλλά για μένα δεν ήταν… Για μένα ήταν μεγάλη δυσκολία. Ήταν πολύ παραβατικό σε κάποια φάση. Μπήκαν μέσα στην εκκλησία, δεν ξέραμε ακριβώς ποιος καλεσμένος είναι ποιανού, ήταν ένας παπαράτσι και τράβαγε και εμείς νομίζαμε ότι ήταν δικός μας φωτογράφος. Είχε φανταστικά κάδρα. Αλλά δεν ήταν αυτό.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Το φοβερό ήταν ότι μου τη στήνανε έξω από το σπίτι, κάνανε φωτομοντάζ για να βάλουν ότι εγώ βγήκα με κάποιον άλλο από το σπίτι που δεν είχα βγει ποτέ. Έχει τύχει να με κυνηγάνε σε σοκάκια. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, ένας μπροστά, ένας πίσω, ένας από το πλάι, ένας με το μικρόφωνο. Αυτό ήταν παρενόχληση. Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι “αφήστε την κοπέλα”, εγώ να κλαίω κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;”…».

Ο γάμος, τα παιδιά και το διαζύγιο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη το 2012 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά: τον Μάξιμο, που γεννήθηκε το 2013 και τον Κίμωνα, που γεννήθηκε το 2019.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς το 2022 ανακοίνωσαν τον διαζύγιό τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε αναφέρει για το διαζύγιό της: «To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα έπειτα από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο».

«Δεν πέρασε από το μυαλό μου να μείνω στον γάμο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Επειδή προβλήματα υπήρχαν πάντοτε, ένας καλός γνώμονας για να μείνεις, είναι επειδή υπήρχαν παιδιά. Το σκέφτεσαι 2 και 3 φορές, δεν το συζητώ. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου», είχε συνεχίσει.

Ακόμα, είχε σημειώσει: «Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται ότι είναι σε “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και αλήθεια. Να μην κρύβεσαι. Να μην λες ψέματα. Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει».

«Είμαι σε πολύ καλή φάση έχω τα παιδιά μου, περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου και έχω τη δουλειά μου που την αγαπάω πάρα πολύ», είχε καταλήξει.

Την φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Κατερίνα Παπουτσάκη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 25 Ιανουαρίου του 2018. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: «Τα πρώτα μου γενέθλια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ