Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Σκοπός των φωτογραφιών είναι να αποτυπώνουν στιγμές της ζωής μας. Οι φωτογραφίες που μας απεικονίζουν παιδιά είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς αποτελούν μια γλυκιά υπενθύμιση του πώς υπήρξαμε κάποτε και κάθε φορά που τις βλέπουμε μας γυρνάνε πίσω στα ίσως πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το παιδάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι μία από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με τα τραγούδια της να γίνονται αμέσως επιτυχίες συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές. Στην φωτογραφία βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή σε νηπιακή ηλικία.

Η Δέσποινα Βανδή γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1969 στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας.  Ξεκίνησε την μουσική της καριέρα το 1991, ενώ το 1994 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με τίτλο “Γέλα μου”.

Η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει για το τραγούδι “Γέλα μου”,  το οποίο ήταν το πρώτο τραγούδι της που άκουσε στο ραδιόφωνο, σε εμφάνισή της στην εκπομπή “Σπίτι με το MEGA”. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είχε πει: «Αυτό το τραγούδι γράφτηκε το 1993 από τον αγαπημένο μου, υπέροχο Βασίλη Καρρά. Στο καμαρίνι του είναι η πρώτη φορά που μου το έπαιξε και μου είπε «Πιτσιρίκα έγραψα κάτι για εσένα». Κυκλοφόρησε το 1994. Την πρώτη φορά που άκουσα τη φωνή μου στο ραδιόφωνο ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Καθόμουν στην κουζίνα και έλεγα «Ιιι ακούγομαι στο ραδιόφωνο». Ήταν ένα πολύ περίεργο συναίσθημα. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτό το τραγούδι θα με συντρόφευε σε όλη τη ζωή μου και θα σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Βασίλη σε ευχαριστώ».

Παντρεύτηκε με τον ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, την Μελίνα στις 8 Φεβρουαρίου του 2004 και τον Γιώργο στις 21 Αυγούστου του 2007. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους στις 15 Ιουλίου 2021.

Από το 2021 η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Δέσποινα Βανδή
Πηγή: Instagram/desp1navandi
Δέσποινα Βανδή
Πηγή: Instagram/desp1navandi

Την φωτογραφία που την απεικονίζει σε νηπιακή ηλικία, την είχε ανεβάσει η ίδια η Δέσποινα Βανδή στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 16 Ιανουαρίου του 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ