Χαμός στο TikTok με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Τρελάθηκε με τον χορό της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Το ζευγάρι είναι εδώ και περίπου δύο χρόνια μαζί και δεν κρύβει τον έρωτά του. Τώρα, ένα βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχει γίνει viral στο TikTok.

Στο βίντεο καταγράφεται ο γνωστός ηθοποιός την ώρα που βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την τραγουδίστρια που εκείνη την ώρα βρίσκεται με τους Kings στη σκηνή και ερμηνεύουν την επιτυχία τους “Υa Habibi”.

@stavroulakalathaki #fyp #fypage #ολοι #real #fypp #greekviral #fy #sologreco #stauroulakalathaki #greekvideo #fypシ゚viral #laiko #greektiktok #fypageシ ♬ πρωτότυπος ήχος – stavroula kalathaki

Εννοείται πως τα σχόλια κάτω από το βίντεο πήραν φωτιά με τους χρήστες να σχολιάζουν τον γεμάτο έρωτα τρόπο που ο Βασίλης Μπισμπίκης κοιτάει τη Δέσποινα Βανδή. «Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα», γράφει ένας χρήστης της πλατφόρμας. Ένας άλλος σημειώνει ότι: «Εγώ βλέπω δύο ανθρώπους ερωτευμένους όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία».

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας πάνω από 300.000 προβολές. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ