Ντάμιαν Σιμάνσκι – Ολίβια Ζούρεκ: Γονείς για πρώτη φορά

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ντάμιαν Σιμάνσκι και η πανέμορφη σύντροφός του, Ολίβια Ζούρεκ, σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν τον καρπό του έρωτά τους.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews   

Πρώτη φορά πατέρας θα γίνει ο Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι πανευτυχής, αφού η σύντροφός του, Ολίβια Ζούρεκ, πρόκειται σε λίγους μήνες να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο 28χρονος άσος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και αστέρας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Πολωνίας ετοιμάζεται να… αγωνιστεί στο γήπεδο της πατρότητας, ενώ έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Σιμάνσκι, ή «σκύλος», όπως τον αποκαλούν χαρακτηριστικά οι οπαδοί, ανακοίνωσε στην ομάδα του ότι θα γίνει πατέρας και ήταν τόσο ενθουσιασμένος που το κοινοποίησε και στους φαν της Ένωσης, οι οποίοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Για το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει ο Ντ. Σιμάνσκι έχει δηλώσει: «Με αποκαλούν “σκύλο” επειδή αγωνίζομαι σκληρά και τρέχω πολύ. Ο κόσμος παρατήρησε επίσης ότι αφήνω την ψυχή μου στο γήπεδο και πολεμάω σε κάθε αγώνα. Το νέο μου ψευδώνυμο δεν με ενοχλεί, γιατί τελικά έχει πλάκα».

Η Ολίβια και η Ελλάδα

Η εντυπωσιακή σύντροφός του, που αφοπλίζει με το γλυκό της χαμόγελο, στέκεται διακριτικά στο πλευρό του, τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και τον αποκαλεί «καμάρι» της. Ο Ντάμιαν, ωστόσο, δεν είναι ερωτευμένος μόνο με την Ολίβια, αλλά και με την Ελλάδα. Αγαπά να περνά όμορφες στιγμές με τη σύντροφό του απολαμβάνοντας τις ομορφιές της χώρας μας. Πριν από λίγες εβδομάδες -κι ενώ ο καιρός ήταν ακόμη καλοκαιρινός- γευμάτισε με την αγαπημένη του σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων και η χαρά του που θα γίνει πατέρας ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αποφάσισε να μην το κρατήσει μυστικό.

Η Ολίβια κατάγεται από την ίδια πόλη με τον Ντάμιαν, το Λούμπιν της Πολωνίας, και είναι φοιτήτρια Ιατρικής, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ο Ντ. Σιμάνσκι έχει μεσοαστικές οικογενειακές καταβολές. Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός με συχνές μεταθέσεις, ενώ η μητέρα ήταν υπάλληλος τράπεζας και εργαζόταν πολλές ώρες, αφήνοντας μόνους στο σπίτι τον Ντάμιαν με την αδελφή του, Σίλβια. Ο Σιμάνσκι έμαθε από πολύ νωρίς να διαχειρίζεται τον ελεύθερο χρόνο του και να κυκλοφορεί μόνος του από έξι ετών. Το μικρόβιο για το ποδόσφαιρο, που εξελίχθηκε σε λατρεία, το κόλλησε από τον αγαπημένο του θείο Αντρέι, που έπαιζε ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο στην τοπική Σταλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ