Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι Ελληνίδα ηθοποιός στο νηπιαγωγείο – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην σχολική αναμνηστική φωτογραφία, σπούδασε και δούλεψε αρχικά ως νηπιαγωγός, όμως στη συνέχεια ακολούθησε το όνειρό της και πλέον είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Ευαγγελία Συριοπούλου

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Ευαγγελία Συριοπούλου στην παιδική της ηλικία!

Ευαγγελία Συριοπούλου
Πηγή: Instagram/evagelia_siriopoulou_official

Ποια είναι η Ευαγγελία Συριοπούλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Σεπτεμβρίου του 1984. Αφού τελείωσε το σχολείο σπούδασε και δούλεψε ως νηπιαγωγός. Επίσης, συμμετείχε στα Καλλιστεία των Δωδεκανήσων, στα οποία και έλαβε την πρώτη θέση, κερδίζοντας τον τίτλο «Σταρ Δωδεκάνησα».

Η πορεία στην υποκριτική

Το 2008 άρχισε να φοιτά στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της αφοσιώθηκε στην υποκριτική.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 2013, συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Mega «Το σπίτι της Έμμας». Η ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα έχει συμμετάσχει στις σειρές: «Δικαίωση», «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», «Έλα στη θέση μου» και «Τα Νεοκλασικά». Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στον «Παράδεισο των Κυριών».

Σημαντική είναι η παρουσία της και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Κρήτες», «Δον Κιχώτης», «Βάκχες», «Το παιχνίδι του δολοφόνου» και «Το δείπνο». Δείγμα της δουλειάς της στην μεγάλη οθόνη, είναι οι ταινίες: «Γκρίζα διαδρομή», «Τέλειοι Ξένοι» και «Ευτυχία».

Η προσωπική ζωή

Από το 2010 είναι μαζί με τον οικονομικό αναλυτή Στράτο Πατσατζή. Στις 31 Οκτωβρίου του 2021 η Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Νικόλα.

«Δεν υπήρχαν ούτε εντάσεις ούτε κόντρες στη σχέση μας. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας και ποια τα θέλω του, θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον γι’ αυτά που έχει πετύχει και περνάμε πολύ καλά μαζί. Πορευόμαστε μαζί στη ζωή πολύ ωραία», είχε πει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Page 2.

Στην ίδια συνέντευξη είχε εξηγήσει: «Με τον Στράτο γνωριστήκαμε όταν ακόμα ήμουν στη σχολή. Παρόλο που ο Στράτος δεν είναι του χώρου, καταλαβαίνει ποια είναι η δουλειά μου, είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Επειδή αγαπάει και παρακολουθεί πολύ θέατρο, θα ζητήσω την άποψή του και με βοηθάει να πάω παρακάτω».

Σχετικά με την γέννηση του γιου τους, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε σημειώσει σε συνέντευξή της στο ένθετο «Τύπος Tv»: «Η μητρότητα είναι ένα συναίσθημα εντελώς πρωτόγνωρο για μια γυναίκα. Αλλάζουν όλα, οι προτεραιότητες, οι ισορροπίες. Επίκεντρο της σκέψης σου γίνεται αυτόματα το παιδί σου, ένας άλλος άνθρωπος που εξαρτάται πλήρως από εσένα, με δικά του ενδιαφέρονται, σκέψεις και συναισθήματα.

Και για το ζευγάρι ο ερχομός ενός μωρού, πέρα από ευτυχία που είναι δεδομένη, φέρνει και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα. Αυτά που χρειάζονται είναι πολύ καλή συνεργασία και γερές βάσεις και όλα γίνονται!».

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2023 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάπτισε τον γιο του.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είχε αναφερθεί στον γάμο της και στο παιδί τους λέγοντας: «Στην καθημερινότητα δεν άλλαξε κάτι, το σκεφτόμουν όταν κάναμε τη βάπτιση να κάνουμε και το γάμο, να γίνουν όλα μαζί. Δεν αγχώθηκα, το έζησα πάρα πολύ, πήγα διακοπές το καλοκαίρι, γύρισα, βέβαια είχα βοήθεια και είπα “Πάρτα όλα, οργάνωσέ τα και εγώ απλά θα έρθω”. Έκανα δύο ραντεβού για το νυφικό, το ένα πώς το ήθελα, το άλλο έκανα πρόβα και είπα ευχαριστώ πολύ. Είχα ανθρώπους που εμπιστεύθηκα και ήξερα ότι θα γίνουν όλα ωραία.

Περάσαμε καλά, το ευχαριστηθήκαμε αλλά δεν άλλαξε κάτι στη καθημερινότητά μας, είμαστε μαζί 13-14 χρόνια. Ήταν ένα ωραίο πάρτι, περάσαμε υπέροχα και εννοείται το θέλαμε. Ο μικρούλης ήταν πολύ καλά δεν έκλαψε, ήταν όλα τέλεια, ευχαριστήθηκε. Λέμε λεξούλες, επικοινωνούμε τέλεια, τρέχουμε από πίσω του, να έχουμε δύναμη και κουράγιο. Είναι φανταστικός, ένα υπέροχο παιδάκι και μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί του».

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την ανέβασε η ίδια η Ευαγγελία Συριοπούλου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 9 Ιουλίου του 2016. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Αρκετά χρόνια πίσω… Μάλλον δεν είχα πολύ όρεξη… Γρήγορα να τελειώνουμε… Αναμνηστική φωτογραφία στο νήπιο…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ