Το FBI στο σπίτι της Τζολί

Ως μέθυσος και βίαιος ακόμη και προς τα παιδιά τους περιγράφεται ο 53χρονος ηθοποιός Μπραντ Πιτ από τις καταγγελίες της Αντζελίνα Τζολί με το FBI να αναλαμβάνει δράση.

Οι πληροφορίες που θέλουν ως αφορμή για τον χωρισμό την “επίθεση” που έκανε ο Μπραντ Πιτ στον γιο τους Μάντοξ μέσα στο αεροπολάνο της οικογένειας στις 14 Σεπτεμβρίου εξετάζονται από εκείνη τη στιγμή και, όπως αναφέρει το TMZ, χθες, το FBI πέρασε το κατώφλι του σπιτιού τους προκειμένου να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πράκτορες του FBI έμειναν περισσότερες απο τρεις ώρες στο σπίτι της Αντζελίνα στο Μαλιμπού προσπαθώντας να ελέγξει αν όντως υπήρξε βίαιος ο Πιτ απέναντι σε ένα ή όλα τα παιδιά του.  

Για την ιστορία, ο Πιτ αρνείται τις κατηγορίες και λέγεται ότι θα παλέψει να κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών του σε μια δικαστική μάχη που από ότι φαίνεται θα είναι μακρά και δύσκολη. Ο ίδιος πάντως φέρεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πείσει ότι οι κατηγορίες εναντίον του δεν ευσταθούν.

Μάλιστα υποβλήθηκε ήδη οικειοθελώς σε τεστ για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει εξάρτηση από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, το οποίο βγήκε αρνητικό.

 

Διαβάστε επίσης:

Στην Ελλάδα η Πάμελα Άντερσον – ΦΩΤΟ

Ο Έμινεμ ραπάρει εναντίον του Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη ΦΩΤΟ της Τζολί μετά το διαζύγιο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ