TikTok: Επικίνδυνο trend την έστειλε στο νοσοκομείο – Tι είναι το «Bucket over head prank»

Στο νοσοκομείο κατέληξε μία μητέρα στις ΗΠΑ, εξαιτίας ενός επικίνδυνου trend  στο TikTok.

Όλα συνέβησαν στις 26 Μαρτίου την ώρα που η άτυχη Lana Clay – Monaghan, η οποία είναι μητέρα διδύμων ηλικίας 8 μηνών, ψώνιζε σε super market. Τότε τέσσερις έφηβοι την αιφνιδίασαν βάζοντας στο κεφάλι της έναν κουβά, ενώ την βιντεοσκοπούσαν.

«Ήμουν τρομοκρατημένη για την ζωή μου, αλλά μπορούσα να ακούσω να γελάνε από πίσω μου» περιγράφει στους Los Angeles Times.

Πανικόβλητη και ουρλιάζοντας, καθώς νόμιζε πως ήταν μόνη της στον διάδρομο, έβγαλε τον κουβά με τον οποίο είχε καλυφθεί το κεφάλι της, αντικρίζοντας τους θύτες της κακόγουστης φάρσας να γελούν με τον τρόμο που της είχαν προκαλέσει.

Η Lana λίγα δευτερόλεπτα μετά έχασε τις αισθήσεις της και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε ένα “οξύ καρδιακό πρόβλημα”.

Την άφησαν λιπόθυμη και έφυγαν

Αυτό όμως που σύμφωνα με την ίδια, την έχει πραγματικά σοκάρει είναι το γεγονός πως παρ’ ότι ζήτησε βοήθεια από τους νεαρούς πριν λιποθυμήσει, εκείνοι προτίμησαν να τραπούν σε φυγή. Μάλιστα σημειώνει πως η τελευταία της ανάμνηση από το συμβάν είναι με εκείνη πεσμένη στο έδαφος και ανθρώπους να γελούν.

“Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας. Δεν είναι αστείο να βρίσκεις κάποιον ευάλωτο που είναι μικρότερος σε μέγεθος, μόνος και ανυποψίαστος και για την δική σου ευχαρίστηση να τον βιντεοσκοπήσεις για να προσπαθήσεις να πάρεις μια αντίδραση” δήλωσε μεταξύ άλλων η Monaghan σε συνέντευξή της στο “FOX11”

Το επικίνδυνο trend

Το trend που οδήγησε την νεαρή μητέρα στο νοσοκομείο ονομάζεται “Bucket over head prank”. Σ’ αυτή την κακόγουστη φάρσα άγνωστοι αιφνιδιάζουν κόσμο τοποθετώντας στα κεφάλια τους κουβάδες, με απώτερο στόχο να καταγράψουν τις αντιδράσεις των θυμάτων. Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν χιλιάδες προβολές.

@wave.tv he didn’t have to do him like that 😭 (@marshallmccraw) #bucket #prank #lowes #hardwarestore ♬ original sound – WAVE.tv

@chismetimenews #target #bemindfull #twinsmom #cancersurvivor #awareness ♬ original sound – Juicy Chisme Fan #1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ