Tέλος στη σκληρή δικαστική μάχη της Amber Heard με τον Johnny Depp – «Η ζωή μου όπως την ήξερα καταστράφηκε»

Ο Johnny Depp και η πρώην σύζυγός του Amber Heard διευθέτησαν τις διαφορές τους όσον αφορά στην υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμησης, θέτοντας έτσι τέλος στο πιο σκληρό διαζύγιο του Χόλιγουντ στη σύγχρονη εποχή.

Οι δικηγόροι του ζευγαριού κατέληξαν σε μια συμφωνία με την οποία η ασφαλιστική εταιρεία της Heard θα πληρώσει στον Depp 1 εκατομμύριο δολάρια ώστε να μπει ένα τέλος στην υπόθεση. Ωστόσο, σε μια σημαντική νίκη για την ηθοποιό, δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το τι μπορεί να πει όσον αφορά στην υπόθεση και δεν έχει αποδεχθεί καμία ενοχή, όπως αποκαλύπτει η Mail Online.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Το ζευγάρι έχει εγκλωβιστεί σε μια σκληρή δικαστική μάχη και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού τα τελευταία έξι χρόνια, αφού η Ηeard ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους. Δικαστήριο στο Λονδίνο αποφάσισε υπέρ της, αλλά σε εκδίκαση μιας δεύτερης υπόθεσης Fairfax της Βιρτζίνια, δικαιώθηκε ο Depp.

Η ηθοποιός έπρεπε να πληρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια (αργότερα μειώθηκε σε 365.000 δολάρια) ως τιμωρητική αποζημίωση μετά τη συκοφαντική δυσφήμηση κατά του πρώην συζύγου της. Ο Depp κλήθηκε να της δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια ως ανταγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Οι νομικές ομάδες των δύο πλευρών προσπαθούσαν να αποφύγουν μία τρίτη σκληρή δικαστική μάχη αφού η Heard είχε υποβάλει έφεση. Τελικά κατέληξαν σε συμφωνία το Σαββατοκύριακο με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να κάνουν μια δήλωση σήμερα.

Η Αmber ανυπομονεί τώρα να συνεχίσει τη ζωή της όπως σχεδίαζε να κάνει πριν από έξι χρόνια”, είπε στο Mail Online πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Η ίδια η Amber Heard ανέβασε μακροσκελή ανάρτηση στο instagram όπου σημειώνει μεταξύ άλλων ότι “η ζωή μου όπως την ήξερα καταστράφηκε” από τις δικαστικές υποθέσεις.

Πρόσθεσε ότι είχε χάσει κάθε πίστη στην απονομή δικαιοσύνης στο αμερικανικό νομικό σύστημα, συγκρίνοντάς το με τη μεταχείρισή της στα δικαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της κέρδισε στην αίθουσα του δικαστηρίου της Βιρτζίνια λόγω της ψήφου “χάρη στη δημοτικότητα και την εξουσία κατά της λογικής και της δέουσας διαδικασίας”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Έχοντας ήδη πουλήσει το σπίτι της στο Λος Άντζελες για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της νομικής μάχης της, δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να χάσει ακόμη περισσότερα. Αυτός ο διακανονισμός σημαίνει ότι η ασφαλιστική εταιρεία της κατοικίας της θα αναλάβει την πληρωμή στον Depp. “Λαμβάνω αυτήν την απόφαση έχοντας χάσει την πίστη μου στο αμερικανικό νομικό σύστημα, όπου η απροστάτευτη μαρτυρία μου χρησίμευσε ως ψυχαγωγία και τροφή στα social media” έγραψε επίσης στην ανακοίνωσή της.

Να σημειωθεί ότι επεσήμανε πως δεν το επέλεξε εκείνη. “Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και με αυτό η ζωή μου όπως την ήξερα καταστράφηκε. Η συκοφαντία που έχω αντιμετωπίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ενισχυμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται εκ νέου όταν μιλούν. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπάθησα να φύγω πριν από έξι χρόνια και με όρους στους οποίους μπορώ να συμφωνήσω. Δεν έχω παραδεχθεί κάτι, αυτό δεν είναι πράξη παραχώρησης. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ή φίμωση με σεβασμό στη φωνή μου, προχωρώντας μπροστά” υπογράμμισε επίσης.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ