Maestro: Διαθέσιμο από σήμερα στο Netflix – Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Εδώ και λίγες ώρες η σειρά του Χριστόφορου ΠαπακαλιάτηMaestro, είναι διαθέσιμη στο Netflix. Έτσι το Maestro έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που υπάρχει στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Ορέστης Χαλκιάς: Το Netflix ήθελε κατευθείαν δεύτερη σεζόν για το “Maestro” – Οι γονείς μου έκλαιγαν

Ο πρώτος κύκλος της σειράς, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, καθήλωσε τους τηλεθεατές στο MEGA. Μάλιστα η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν θα προβληθεί πρώτα στo Netflix.

Maestro – Η σύνοψη της σειράς στο Netflix

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές του Maestro – «Τα λέμε από Δευτέρα στο Netflix»

Παπακαλιάτης: Ένα ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Χριστόφορος Παπακαλιάτης γιόρτασε την πρεμιέρα του Maestro στο Netflix, με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, τονίζοντας ότι είναι ένα ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα.

«Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου. Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής. Our “Meastro” is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world. “Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March..Looking forward!!!» έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ