Το μήνυμα της Κόνι Μεταξά μετά τον σάλο για τον Τάσο Ξιαρχό

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τον Τάσο Ξιαρχό, έπειτα από μία ανάρτηση που έκανε και στην οποία χλεύαζε δημόσια μία κοπέλα για το σώμα της.

Ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε στη συνέχεια δημόσια συγγνώμη, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο. Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ».

«Δεν ευθύνομαι για τις μ@@@@@ες των άλλων. Ευθύνομαι μόνο για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τι δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε ο Τάσος Ξιαρχό

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο μιλά αρνητικά για τα κιλά μιας κοπέλας, η οποία καθόταν σε κοντινό τραπέζι σε εστιατόριο. Εκτός αυτού, σχολίασε αρνητικά και την μπλούζα που είχε επιλέξει να φορέσει στην έξοδό της.

“Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. ‘Όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια.’ Κοιτάξτε”, ήταν τα λόγια του Τάσου Ξιαρχό στο εν λόγω βίντεο. Αμέσως μετά, ο influencer έστρεψε την κάμερα προς την κοπέλα και ξεκίνησε να καταγράφει τις κινήσεις της. Ο ίδιος φυσικά πήρε αυτή την πρωτοβουλία, δίχως την άδεια της κοπέλας.

Έπειτα από την χυδαία αυτή κίνηση, ο ίδιος δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο είπε ότι έχει πάει να κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, επειδή η κοπέλα που χλεύαζε προηγουμένως είδε από το Ιnstagram την ανάρτησή του που την αφορούσε.

Στο αμέσως επόμενο βίντεο που δημοσίευσε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Τάσος Ξιάρχο γελούσε με την παρέα του για το “επίτευγμά” τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ