Τάσος Ξιαρχό: Δεν πάει να έχει κορονοϊό, εγώ θα παρτάρω

Ο Τάσος Ξιαρχό επιμένει ότι ανεξαρτήτως αν υπάρχει κορονοϊός εκείνος θα συνεχίσει να πηγαίνει σε πάρτι. Παράλληλα, ο γνωστός χορογράφος διευκρίνισε τι συνέβη με τη Μαίρη Συνατσάκη μετά την κόντρα που είχαν για το πάρτι στην παραλία.

Όπως δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό “με τη Μαίρη Συνατσάκη δεν κατάλαβα. Εγώ θέλω να πω ότι πέρα από τη Μαίρη εγώ θα παρτάρω σε όλη μου τη ζωή δεν πάει να έχει κορονοϊό, δεν πάει να έχει ιό από το Διάστημα, θα πηγαίνω, θα παρτάρω”.

Για τη Μαίρη Συνατσάκη είπε: Μιλήσαμε με τη Μαίρη για πολλή ώρα προσωπικά, δώσαμε τα χέρια, συγκινηθήκαμε κιόλας. Έχουμε περάσει πολλές στιγμές και είπα άλλες φορές ας μιλάμε προσωπικά”.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί μία παρεξήγηση με τη Μαίρη Συνατσάκη, όταν η influencer σε ανάρτησή της στο instagram εξέφρασε τον θυμό της με τα παράνομα πάρτι που διοργανώνονται σε καιρό κορονοϊού και τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους αυτοί που διασκεδάζουν. Η Μαίρη Συνατσάκη “φωτογράφισε” με ανάρτησή της τον Τάσο Ξιαρχό και εκείνος έδωσε τη δική του απάντηση.

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Mega, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε τα εξής:

«Είναι σαν να παίζουμε αυτά τα παιδικά παιχνίδια στο νηπιαγωγείο. Όσες φορές έχω πάει στην Βαρυμπόμπη μπορεί να μην πάει όλη της τη ζωή για να σώσει ζώα που έσωσα. Δεν μπορεί κανείς να μου λέει εμένα αν κάνω ή δεν κάνω καλά που βγάζω φωτογραφίες στα καμένα.

Όσον αφορά στα πάρτι, υπάρχουν δύο επιλογές: ή θα καθίσω σπίτι μου και να μην έχω χρήματα να ζήσω ή θα πρέπει να πάω στα πάρτι αυτά για να δουλέψω. Εμένα με καλούν ως χορευτή».

Επιπλέον εξέφρασε την ενόχλησή τους λέγοντας: “Έχω ενοχληθεί πολύ με την Μαίρη και με αυτό που έχει κάνει γιατί ήμασταν πραγματικά φίλοι και φαίνεται ότι είναι σε έναν δικό της κόσμο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ