Τα πιο stylish outfit για να προετοιμάσετε την επιστροφή στο γραφείο

Τα κατάλληλα outfit, κάνουν πιο εύκολη την επιστροφή στις υποχρεώσεις.

Θέλοντας και μη ο αγαπημένος μας καλοκαιρινός μήνας φθάνει στο τέλος του, το ίδιο και οι διακοπές μας, αλλά και η άδειά μας.

Οπότε η αρχή αυτής της εβδομάδας σηματοδοτεί και την επιστροφή των περισσότερων στο γραφείο και στο απαραίτητο καθημερινό styling του νέου office look.

outfit fall

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που ναι μεν τελειώνει επίσημα το καλοκαίρι και έρχεται το φθινόπωρο.

Ωστόσο οι θερμοκρασίες είναι ακόμα υψηλές, πράγμα που σημαίνει πως καλούμαστε να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια, με τα νέα fall 2021 outfit μας.

outfit color

Επιλέξτε να κρατήσετε το χρώμα τις πρώτες σας μέρες πίσω στην πόλη, δημιουργώντας ένα υπέροχο mix and match με κάποια basic items σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Τα σακάκια είναι ένα από τα βασικά ρούχα που θα πρέπει να εντάξετε στα σύνολά σας, ένα λευκό, μπεζ ή γκρι oversized blazer θα κάνει τέλεια την δουλειά του πάνω από ένα ελαφρύ πουκάμισο σε έντονο κόκκινο, πράσινο ή μπλε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Υφασμάτινα flarred παντελόνια ή το κλασικό cigarette παντελόνι θα αναδειχθεί ιδανικά με ένα γιλέκο, ένα denim jacket σε σκούρα απόχρωση ή μια ελαφριά καμπαρντίνα.

Οι φαρδιές βερμούδες μέχρι το γόνατο, που τόσο χαρήκαμε το καλοκαίρι θα αξιοποιηθούν και πάλι λειτουργώντας σαν ένα εναλλακτικό, πιο δροσερό κοστούμι με τα ένα ασορτί σακάκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Εάν πάλι δεν θέλετε να αποχωριστείτε τα φορέματα σας τότε τα knitted κομμάτια είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ανανεωμένο, φθινοπωρινό office outfit.

Συνδυάστε τα με ένα λευκό t-shirt από μέσα και ένα ζευγάρι cowboy boots.

outfit

Τα άνετα mules, οι σαγιονάρες με kitten heels και οι 70s γόβες με χοντρό χαμηλό τακούνι, θα είναι στη διάθεσή σας για να σώσουν τα πόδια τις πρώτες δύσκολες μέρες στη δουλειά.

 

 

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ