MasterChef Τελικός: Το τρομερό outfit του Παύλου και η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Τα καλά τους έβαλαν σήμερα οι κριτές και οι πρώην διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5. Σε λίγες ώρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς θα ανακοινώσουν τον μεγάλο νικητή του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής. Ποιος από τους δύο φιναλίστ θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef; Θα είναι η Μαργαρίτα ή ο Διονύσης;

Πριν μπουν στο πλατό οι δύο φιναλίστ, οι κριτές είχαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τις στιλιστικές επιλογές των πρώην διαγωνιζόμενων του MasterChef. Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο outfit του Παύλου Χάππιλου, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό με πουκάμισο και σακάκι και… κοντό παντελόνι.

«Ήθελα κάτι χαλαρό κι άνετο γιατί έκανε και πολύ ζέστη, αλλά κι επίσημο ταυτόχρονα. Γενικά μου αρέσει να ντύνομαι σαν 12χρονο μαθητάκι, οπότε είπα… why not; (γιατί όχι)», δήλωσε ο Παύλος για την επιλογή του outfit του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το συγκεκριμένο ντύσιμο, και ρώτησε: «Παύλο μου; έφυγες βιαστικά;», με τον τον εξώστη να σκάει στα γέλια. Ο Ιωάννης έβαλε άριστα στο outfit του Παύλου, η Λία θα ήθελε ο Παύλος να είχε φορέσει σανδάλια, ενώ ο Αντώνης ανέφερε ότι ο Παύλος του θύμισε σερβιτόρο από το Oktoberfest.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ