Τα μυστικά για την εμφάνιση της Kim Keon Hee που αψηφά τον χρόνο: Πώς η 51χρονη Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας φαίνεται δεκαετίες νεότερη

Η Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας Kim Keon Hee κέρδισε τις εντυπώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον σύζυγό της Πρόεδρο Yoon Suk Yeol καθώς τιμήθηκαν από τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη χώρα.

Αλλά οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας μοιράστηκαν το σοκ τους στο διαδίκτυο αφού ανακάλυψαν ότι η Kim Keon Hee, πρώην επικεφαλής μιας εταιρείας σχεδιασμού καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, είναι 51 ετών – με κάποιους να λένε ότι φαίνεται μια δεκαετία ή περισσότερο νεότερη.

Μιλώντας στο FEMAIL, ένας κοσμητικός δερματολόγος αποκάλυψε ότι η «αξιοσημείωτη εμφάνιση που αψηφά την ηλικία» της κυρίας Kim θα μπορούσε να «αποδοθεί σε συνδυασμό διαφόρων μη επεμβατικών καλλυντικών θεραπειών».

Ο Einas Mousa, ιδρυτής της Perla Dermatology Clinic, δήλωσε: «Διαδικασίες όπως τα fillers προσώπου και το Botox είναι κοινές για την επίτευξη αναζωογονημένης εμφάνισης χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. Αυτές οι θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και στην αποκατάσταση του όγκου, δίνοντας μια φυσικά νεανική εμφάνιση».

Προτάθηκε επίσης ότι η λαμπερή εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας θα μπορούσε να οφείλεται στο «less is more μακιγιάζ» και μια αυστηρή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Κέιτ Μίντλετον
Η 51χρονη ήταν εξίσου εντυπωσιακή δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον

Kim Keon Hee

Ο Einas πρόσθεσε: «Το λαμπερό δέρμα της Πρώτης Κυρίας θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα μιας ειδικής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας, που ενδεχομένως περιλαμβάνει ιατρικές θεραπείες προσώπου και προηγμένα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Εκτός από τις επαγγελματικές θεραπείες, παράγοντες του τρόπου ζωής όπως η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και η σωστή ενυδάτωση συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης».

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο δείπνο το βράδυ της Τρίτης (21/11)

Εν τω μεταξύ, η Laura Kay, ειδικός στην ομορφιά και ιδρύτρια της Laura Kay London, πρότεινε ότι η Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε «ζωντανή και λαμπερή, αλλά και φυσική». Η ίδια εξήγησε: «Η «Undone beauty» είναι μια αυξανόμενη τάση και η Kim Keon Hee χρησιμοποιεί την προσέγγιση λιγότερο, καθώς το μακιγιάζ της είναι απλό, έχοντας μόνο ελαφρώς τονίσει τα μάτια και τα χείλη της. Τα μαλλιά της είναι επίσης σε απλό στυλ για να μην αποσπάται η προσοχή από τη λαμπερή της επιδερμίδα. Όπως πολλοί ειδικοί γνωρίζουν, το να φαίνεσαι φυσικός ή «αναιρεθεί» συνοδεύεται από εκτεταμένη προετοιμασία και δουλειά που γίνεται στα παρασκήνια για να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση – μερικά αγαπημένα κόλπα διασημοτήτων περιλαμβάνουν μόνιμο μακιγιάζ και θεραπείες συχνότητας λέιζερ».

Kim Keon Hee Νότια Κορέα
Φωτογραφία: Reuters

«Με λεπτές τροποποιήσεις, μπορείτε κυριολεκτικά να γυρίσετε το ρολόι πίσω για να φαίνεστε νεανικοί και φρέσκοι. Η Πρώτη Κυρία θα έχει πρόσβαση στα καλύτερα. Φαίνεται ότι μπορεί να είχε fillers και μπότοξ καθώς το δέρμα της φαίνεται ελαφρώς τεντωμένο. Η καθημερινή ρουτίνα της επιδερμίδας της πρέπει να είναι υψηλή προτεραιότητα, καθώς τα ακριβά προϊόντα περιποίησης ιατρικής ποιότητας αποτελούν μέρος των μυστικών ομορφιάς της. Φαντάζομαι ότι επενδύει σε προηγμένα πίλινγκ δέρματος και θεραπείες με λέιζερ για να βοηθήσει να επανορθώσει το δέρμα της και να το βοηθήσει να φαίνεται πιο σφριγηλό» περιέγραψε.

Ο Κάρολος και η Καμίλα φιλοξενούν τον Yoon Suk Yeol και τη σύζυγό του Kim Keon Hee για την πρώτη κρατική επίσκεψη μετά τη στέψη του βασιλιά και τη δεύτερη της βασιλείας του.

Ο Yoon Suk Yeol και η Kim Keon Hee μαζί με το ζεύγος Μπάιντεν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ