Συγκλονίζει ο Eminem: Μίλησε για την υπερβολική δόση του 2007 – «Η μουσική μου έσωσε τη ζωή»

Ο Eminem πίστευε ότι είχε «μια καλή πορεία» πριν πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2007. Ο ράπερ, ο οποίος εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame το βράδυ του Σαββάτου, ζήτησε από την κόρη του, Hailie Jade Mathers, να κλείσει τα αυτιά της, ενώ μιλούσε για τις μάχες με τον εθισμό του.

«Συνειδητοποιώ τι τιμή είναι αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι εδώ απόψε εδώ και τι προνόμιο είναι να κάνω τη μουσική που αγαπώ», ξεκίνησε την ομιλία του ο ράπερ του «Lose Yourself».

«Η μουσική βασικά μου έσωσε τη ζωή… Θα το κρατήσω όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Είμαι γ@@@ και τραυλίζω. Μάλλον δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ απόψε για μερικούς λόγους. Κόντεψα να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007, κάτι που ήταν χάλια», συνέχισε, προτού απευθυνθεί στην 26χρονη κόρη του.

«Χέιλι, κλείσε τα αυτιά σου. Επειδή τα ναρκωτικά ήταν γ@@@ νόστιμα. Νόμιζα ότι είχα ένα καλό πράγμα, μια καλή πορεία αλλά έπρεπε να πάω και να τα γ@@@ω όλα. Θεέ μου…» συνέχισε ο Eminem.

Στη συνέχεια, η κάμερα στράφηκε προς την κόρη του, η οποία έσφιξε τα χείλη της και κούνησε το κεφάλι της.

«Έχασα τον ειρμό μου, είπα, είπα ότι τα ναρκωτικά ήταν νόστιμα, σωστά; Και τέλος, έπρεπε πραγματικά να παλέψω σε όλη την διαδρομή για να προσπαθήσω να γίνω κάποιος στη μουσική, και με τιμά τόσο πολύ και είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ ακόμη και να είμαι εδώ πάνω κάνοντας hip-hip μουσική, γιατί το αγαπώ τόσο πολύ» πρόσθεσε.

Ο Eminem δεν σταμάτησε να μιλά για τον εθισμό του στο Vicodin, το Valium, το Ambien και τη μεθαδόνη, που ξεκίνησε στα γυρίσματα της ημι-αυτοβιογραφικής ταινίας του 2002 “8 Mile”.

«Κάναμε 16 ώρες στο πλατό και είχες ένα συγκεκριμένο χρονικό παράθυρο όπου έπρεπε να κοιμηθείς. Μια μέρα κάποιος μου έδωσε ένα Ambien, και με χτύπησε γερά. Έλεγα: «Το χρειάζομαι συνέχεια»», δήλωσε στο Rolling Stone το 2011.

Αργότερα είπε στους New York Times: «Έπαιρνα χάπια όπου μπορούσα. Απλώς έπαιρνα οτιδήποτε μου έδινε κάποιος».

«Όταν βγήκα από την απεξάρτηση, έπρεπε να χάσω βάρος, αλλά έπρεπε επίσης να βρω έναν τρόπο να λειτουργήσω νηφάλια», είχε δηλώσει στο Men’s Journal. «Είχα πρόβλημα να κοιμηθώ. Άρχισα λοιπόν να τρέχω. Μου έδωσε μια φυσική υψηλή ενδορφίνη, αλλά με βοήθησε επίσης να κοιμηθώ, οπότε ήταν τέλειο. Είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς οι άνθρωποι αντικαθιστούν τον εθισμό με άσκηση» επεσήμανε ο ράπερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ