Συγκλόνισε η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη: «Όχι παιδί μου δεν θα πεθάνεις, δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις»

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα (22/12) συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Φλωρινιώτη ο οποίος πέθανε την Τρίτη (19/12) σε ηλικία 39 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Μάχη Φλωρινιώτη, που μέσα σε περίπου 7 μήνες έχασε και τον άνδρα της και τον μικρό της γιο, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του παιδιού της. Τα όσα είπε είναι συγκλονιστικά.

Μεταξύ άλλων, η Μάχη Φλωρινιώτη ανέφερε: «Αυτό που έπαθα, το έπαθα τελείως ξαφνικά. Τον πρώτο καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, το παιδί μου πάλευε ακόμη. Ήταν οι αρχές που είχε αρρωστήσει, που είχαμε καταλάβει μάλλον, ότι είχε μελάνωμα.

Το παλεύαμε, εγώ υποκρινόμουν. Η Μάχη δεν ήταν δυνατή. Η Μάχη έπαιζε θέατρο για να δείχνει δυνατή. Δεν ήθελα να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Το παιδί μου ήξερε μόνο ότι είχε καρκίνο στον ώμο. Δεν το είχα αφήσει να καταλάβει ότι είχε και σε άλλα σημεία για να μην τον πάρει από κάτω».

«Με είχε ρωτήσει «μαμά θα πεθάνω;» και εγώ του είχα απαντήσει σαν Θεός «όχι παιδί μου δεν θα πεθάνεις, δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις». Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας όμως που λέγεται καρκίνος του έκανε μετάσταση στα μηνίγγια», πρόσθεσε.

«Το λατρεύω αυτό το παιδί»

Σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη είπε: «Οι μανούλες να έχουν δύναμη όταν συμβαίνει κάτι στους δικούς τους, στους οικείους τους, στα παιδιά τους. Να έχουν δύναμη, όλα παλεύονται. Και το παιδί μου ακόμα, αν δεν είχε κάνει μετάσταση στο σημείο που έκανε, ίσως και να γιατρευόταν πάλι τελείως. Απλά η μετάσταση που του έκανε ήταν σε σημείο που δεν υπήρχε γιατρειά.

Μην επειδή συνέβη στο δικό μου το παιδί, ο άλλος κόσμος λυγίσει. Να μην λυγίσουν, να πολεμάνε και θα νικήσουν. Εγώ ήμουν η περίπτωση, το 2%. Οι άλλες μανούλες και οι άλλοι να μην το βάλλουν κάτω. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, απλά εκεί που έγινε η μετάσταση του δικού μου του παιδιού, δεν γινόταν τίποτα».

«Το μόνο που ρωτάω είναι το γιατί. Γιατί Θεέ μου; Το λατρεύω αυτό το παιδί, όχι ότι δεν αγαπάω τα άλλα μου παιδιά. Τους έχω εξηγήσει. Μου λένε πολλοί «έχεις άλλα δύο παιδιά και τρία εγγόνια». Όμως, το κάθε μου παιδί είναι μονάδα. Μπορεί να ξαναγυρίσει ο Νικόλας πίσω; Όχι! Αν μου συμβεί κάτι με την Αννούλα μου, θα μπορεί; Όχι! Για τον Σάββα του το ίδιο, για τα εγγόνια μου το ίδιο. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ