Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό Αντωνά – Σοϊλέδη: «Μίλησα με την Μαρία, δεν θέλει να πει πάλι μεγάλα λόγια»

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σήμερα το πρωί (10/4) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Μαρία Αντωνά, η οποία σύμφωνα με την παρουσιάστρια είναι μπερδεμένη και χρειάζεται λίγο χρόνο για να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

«Φαίνεται ότι μπορεί ο Άρης να ζητά χρόνο από τον κόσμο για να διαχειριστεί την κατάσταση και να κυλίσουν τα πράγματα, η Μαρία όμως, επειδή της μίλησα και εγώ, δείχνει πιο παγωμένη, αποφασισμένη και σκεπτική», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακόμα, η παρουσιάστρια είπε: «Εγώ μίλησα χθες με την Μαρία, δεν είχα μιλήσει μαζί της μέχρι χθες το μεσημέρι. Ουσιαστικά είναι στη φάση που την είδαμε στις δηλώσεις της, μπερδεμένη, χρειάζεται λίγο χρόνο για να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Είναι μπερδεμένη στο πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, στο τι πρέπει να πει. Δεν θέλει να πει πάλι μεγάλα λόγια, τα οποία μπορεί να διαψευστούν».

«Είναι λίγο παγωμένη, γιατί γυρνώντας από το Survivor περίμενε μία διαφορετική κατάσταση και εξέλιξη. Της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, γιατί ο κόσμος θεωρεί πως για να χώρισε και να έφυγε από το σπίτι, κάτι έγινε», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ