MasterChef 2024 – Trailer 10/4: «Εγώ να βοηθήσω θέλω» – Ένταση στην Ομαδική Δοκιμασία

Στο αποψινό επεισόδιο (10/4) του MasterChef, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μία ακόμα Ομαδική Δοκιμασία και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πάρουν την νίκη.

Στο χθεσινό επεισόδιο στο Τεστ Δημιουργικότητας, η γκρι μπριγάδα δεν τα κατάφερε και έτσι οδηγήθηκε στην ψηφοφορία. Τελικά ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και βγήκε στον τάκο ήταν ο Άνχελ.

«Είμαι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμουν. Δυστυχώς, δε μαθαίνουν όλοι με το καλό. Εγώ είμαι από αυτούς που θέλει να φάει τα χαστούκια του για να μάθει. Όποιος και να είναι μαζί μου σίγουρα θα δυσκολευτεί. Νιώθω ότι μπορώ να βγάλω τον οποιοδήποτε», ανέφερε ο Άνχελ αφού βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην αποψινή δοκιμασία οι παίκτες θα κληθούν να κάνουν «μαγειρικά παντρέματα», ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Με βάση το trailer, ο Μάριος κατά την διάρκεια της δοκιμασίας δεν θα κρύψει την δυσαρέσκειά του με την Χριστίνα.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας ακούγεται να λέει: «Εγώ να βοηθήσω θέλω». Τότε, ο Μάριος φαίνεται ότι της απαντά: «Καλά που το θυμήθηκες ρε».

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ