Μανώλης Γεωργιάδης: «Άρχισε ο κόσμος να γελάει» – Η ανατριχιαστική περιγραφή του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του ηθοποιού

Το βράδυ της Δευτέρας (8/4), ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στη σκηνή, για τη θεατρική παράσταση, όπου συμμετείχε. Την είδηση του θανάτου του Μανώλη Γεωργιάδη γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος παρακολουθούσε στη διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, μίλησε στην Espresso και περιέγραψε τα όσα τραγικά συνέβησαν.

«Ξαφνικά ακούσαμε ουρλιαχτά»

«Ήμασταν στην πάνω αίθουσα του θεάτρου όταν ξαφνικά ακούσαμε ουρλιαχτά. Πιστεύαμε πως ήταν μέρος της παράστασης και μάλιστα σχολιάσαμε ότι δεν έχει καθόλου ηχομόνωση το θέατρο για να ακουστεί τόσο έντονα όλο αυτό. Λίγα λεπτά μετά βλέπουμε το ασθενοφόρο και μια αναταραχή στον χώρο. Δυστυχώς, πέθανε πάνω στη σκηνή ο συνάδελφός μας. Παγώσαμε όλοι», ανέφερε.

Στη συνέχεια είπε: «Μπροστά στο σκηνικό του θανάτου του συναδέλφου μας βρισκόταν η συνάδελφος Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία, όπως μας είπε έντρομη αργότερα, όταν ο αδικοχαμένος Μανώλης Γεωργιάδης σωριάστηκε κάτω, όλοι θεώρησαν ότι ήταν μέρος της παράστασης. Άρχισε, μάλιστα, ο κόσμος να γελάει. Μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, πάγωσε όλο το κοινό».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Στην ανάρτηση, με την οποία έκανε γνωστό τον θάνατο του ηθοποιού, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου. Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε. Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου… Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ