Ο Fedez σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο και την Chiara Ferragni: «Ήταν τρία δύσκολα χρόνια, δυστυχώς δεν αντέξαμε»

Ο ράπερ Fedez σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά από τότε που έγινε γνωστή η κρίση στον γάμο του με την Chiara Ferragni. Για την οποία λέει: «Ό,τι και να γίνει, θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου». Η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει έπεσε σαν “βόμβα” στην ιταλική σόουμπιζ.

«Η υπόθεση Balocco επηρέασε την κρίση στον γάμο μας; Ναι, ναι, ναι» απάντησε. Ο ράπερ έδωσε συνέντευξη στην Francesca Fagnani στο Belve.

Περιέγραψε ότι προετοιμάστηκε για τη συνέντευξη με μια προσομοίωση με τη μητέρα του στο ρόλο της Francesca Fagnani. «Δεν μου αρέσει να κάνω πίσω και γι’ αυτό είμαι εδώ», τόνισε. Εξηγώντας ότι, στη ζωή, είχε πάντα έναν εχθρό, το ίδιο του το μυαλό.

Μιλώντας για την Chiara Ferragni είπε ότι δέθηκε μαζί της -αρχικά- λόγω μιας οικείας χημείας που δεν είχε βιώσει ποτέ. «Να σε ρωτήσω πότε πραγματικά τελείωσε ο έρωτάς σας;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια. Αλλά ο Fedez επέλεξε να μην απαντήσει ξεκάθαρα, εμφανά συγκινημένος σχολίασε: «Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Δυστυχώς δεν αντέξαμε».

«Όταν βρίσκεις τη χημεία σε οικείο επίπεδο, όταν βρίσκεις σύνδεση σε σεξουαλικό επίπεδο… γίνεται πολλά πράγματα. Αυτή η σύνδεση που είχα, την έχω… Αυτή η σύνδεση είναι κάτι που σπάνια έχω». Η Fagnagni ρωτά αν αυτή η σύνδεση έχει διατηρηθεί. Και ο Fedez τραυλίζει αμήχανος: «Ναι, δεν ξέρω πώς να απαντήσω…».

Στη συνέχεια, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τις υποτιθέμενες απιστίες που ανακάλυψε η Chiara, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιδόθηκε σε μια σαρκαστική και προκλητική σκέψη: «Μέχρι να παντρευτώ, ήμουν ομοφυλόφιλος , όλα ήταν ψεύτικα, όλα μια συγκάλυψη. Μετά τα παρατάω και μου αρέσουν τα @@@ και δεν μπορώ να συγκρατηθώ».

«Έπρεπε να απολογούμαι για κάτι που δεν έκανα» – Τι είπε για το σκάνδαλο με την Chiarra

«Το γεγονός ότι νευρίασα για ένα λάθος που δεν έκανα ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου. Αυτό που με έκανε να νιώθω άσχημα, ακόμα κι αν δεν είναι ο λόγος που χωρίσαμε, είναι ότι πρέπει να απαντήσεις για κάτι που έκανες. Και για να απαντήσεις πρέπει να περιμένεις άλλο άτομο να χειριστεί αυτό το πράγμα για σένα. Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε πολύ διαφορετικοί: θα το είχα χειριστεί διαφορετικά, θα είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου αμέσως».

Στη συνέχεια κατέληξε: «Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: δεν υπάρχει δόλος, λυπάμαι που η Chiara αποφάσισε να αναλάβει όλη την ευθύνη όταν, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε και θα μπορούσε να εξηγήσει ότι οι ευθύνες, αν υπάρχουν, δεν είναι μόνο δικές της». Ο ράπερ σχολίασε ότι ο μάνατζέρ της φταίει.

Όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης βρίσκεται να μιλά για την Chiara Ferragni, ο Fedez δεν σταματά να την αποκαλεί «γυναίκα μου». Αλλά διαβεβαιώνει ότι είναι μόνο επειδή «νομικά είναι ακόμα έτσι».

Σχετικά με την επιλογή να μην δείχνει πλέον τα πρόσωπα των παιδιών τους στα social media, του Leone και της Vittoria, είπε ότι το έκανε για να τα υπερασπιστεί πρώτα και κύρια από αυτόν. Γιατί όλοι οι γονείς είναι τα τραύματα των παιδιών τους, αλλά ελπίζει να είναι το μικρότερο κακό που θα τους κάνει. Πώς ελπίζει να εκτονωθεί σύντομα το κλίμα με την influencer; «Ό,τι κι αν συμβεί, θα ήθελα να της πω να μην ανησυχεί. Θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών μου και η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου».

Τα δάκρυα

Ο Fedez συγκινείται πολλές φορές όταν θυμάται πώς ήταν η σχέση του με τη σύζυγό του: «Όσο όλοι έχουν την τάση να δουν το εξώφυλλο αυτής της σχέσης, μέσα μας περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές. Η αρρώστια μου…». Και κλαίει ξανά στο τέλος της συνέντευξης, μιλώντας ξανά για την Ferragni λέει δακρυσμένος: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, ό,τι κι αν συμβεί, η Chiara θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών μου, η πιο σημαντική γυναίκα στη δική μου ζωή, ανεξάρτητα από το αν η αγάπη μπορεί να συνεχιστεί ή όχι».

«Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας όταν ήμουν 18 ετών»

Η συνέντευξη του Fedez στο Belve ωστόσο, δεν επικεντρώθηκε μόνο στη σχέση και την κρίση με την Chiara Ferragni. Ο ράπερ και επιχειρηματίας μίλησε επίσης για τα ανήσυχα παιδικά του χρόνια, λέγοντας ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στα 18 του. Και μίλησε για άλλη μια διαλυμένη σχέση, αυτή με τον φίλο του Λουίς Σαλ.

«Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που έρχονται από τον δρόμο φτιαγμένοι για να είναι στο δρόμο. Υπάρχουν αρπακτικά και θηράματα: Έχω γίνει θήραμα», εξομολογήθηκε. Γύρω στα 16-17 του προσέγγισε τα ναρκωτικά. Μετά στα 18 σταμάτησε. Το έκανε έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας, οδηγούμενος από την κατάθλιψη που του προκάλεσαν αυτές οι ουσίες.

«Άρχισα να κάνω ραπ γιατί ήμουν εσωστρεφής και μοναχικός… Ήθελα φίλους», είπε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ