Σούζαν Σόμερς: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της

Η επίσημη αιτία θανάτου της Σούζαν Σόμερς αποκαλύφθηκε. Η 76χρονη πέθανε από καρκίνο του μαστού, αλλά είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο, σύμφωνα με πιστοποιητικό θανάτου που έλαβε το The Blast, το οποίο σημείωσε ότι έγινε βιοψία για να επιβεβαιωθεί η αιτία, αν και δεν έγινε νεκροψία.

Οι παράγοντες που συμβάλλουν επίσης περιελάμβαναν την υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση) και τον υδροκέφαλο —μια νευρολογική διαταραχή του εγκεφάλου που περιλαμβάνει συσσώρευση υγρού— σύμφωνα με τα στοιχεία.

Η πρώην σταρ των “Three’s Company” και “Step by Step” πέθανε στις 15 Οκτωβρίου στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, έπειτα από χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Η Somers διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού  στα 50 της, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο του δέρματος στα 30 της, μαζί με «σοβαρή υπερπλασία» στη μήτρα της.

«Ακόμη και όταν ήμουν η Chrissy στο «Three’s Company», είχα καρκίνο τρεις φορές»,  δήλωσε η Somers στο CBS News το 2020. Έφυγε μόλις μια μέρα πριν από τα 77α γενέθλιά της.

«Επέζησε από μια επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού για περισσότερα από 23 χρόνια», είπε ο συνεργάτης της, R. Couri Hay, προσθέτοντας ότι η Σόμερς περιστοιχιζόταν από τον σύζυγό της, Alan Hamel, τον γιο της, Bruce Somers Jr., 57 ετών, και την άμεση οικογένειά της.

Η Σόμερς πέθανε κρατώντας του το χέρι, όπως δήλωσε. «Ένα από τα πράγματα για το οποίο μιλήσαμε ήταν ότι ξέραμε ότι αυτή η μέρα ερχόταν», σχολίασε στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ