Λύγισε το TikTok: Κοριτσάκι με αυτισμό λέει για πρώτη φορά στη μητέρα της πως την αγαπάει

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα TikTok βίντεο το οποίο δείχνει ένα μικρό κορίτσι με αυτισμό να λέει για πρώτη φορά στην μαμά της πως την αγαπά.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Η Jenisse, μία χρήστης του TikTok, παρουσιάζει την ζωή της ως μαμά παιδιού με αυτισμό, ευαισθητοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο. Η κόρη της Julianna, την οποία έχουν αγαπήσει οι χρήστες της πλατφόρμας, είναι ένα γλυκύτατο παιδί, περίπου 5 ετών. Πριν από λίγους μήνες η Jenisse έκανε μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση στο TikTok, που έγινε αμέσως viral.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, με τίτλο «Η κόρη μου με αυτισμό μου λέει “Σ’ αγαπώ” για πρώτη φορά», την βλέπουμε να διαβάζει ένα βιβλίο στην Julianna. Κατά την διάρκεια του βίντεο η μητέρα προσπαθεί να κάνει την κόρη της να πει «σ’ ευχαριστώ» και «σ’ αγαπώ».

«Θα σου λέω για πάντα “σ’ αγαπώ”, μέχρι να μου το πεις πίσω. Δεν με νοιάζει πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω» ακούγεται να λέει η Jenisse στην Julianna.

Η μικρούλα φαίνεται αρχικά να μην ανταποκρίνεται στα λόγια της μαμάς της, μέχρι που κάποια στιγμή η Julianna της λέει «Σ’ αγαπώ».

Η Jenisse αντιλαμβάνεται αμέσως το τι της είπε το παιδί της. Η μητέρα δείχνει αρχικά σοκαρισμένη, ενώ τα χέρια της τρέμουν. Στη συνέχεια η Jennise φαίνεται να λάμπει από χαρά και αγκαλιάζει σφιχτά την μικρούλα.

@mamajenisse I love you more. ♥️ #autismmom #autism #autisticandproud #fyp #autismacceptance #autismawareness #autismandus ♬ Re: Stacks – Bon Iver

Το βαθιά συγκινητικό βίντεο έγινε viral συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες like. Μάλιστα χιλιάδες χρήστες του TikTok άφησαν κάτω από το βίντεο τα σχόλιά τους, με τα οποία εκφράζουν την χαρά και την συγκίνησή τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ