Γιώργος Πολυχρονίου: Ναι είμαι άπιστος, κάνω τσιλιμπουρδίσματα

Συνέντευξη στην εφημερίδα “On time” παραχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Πολυχρονίου. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι άπιστος.

Νιώθετε ότι… κυνηγήσατε τον έρωτα ή σας κυνήγησε;

Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι Αλέν Ντελόν, αλλά… άλλ’ αντ’ άλλων (γέλια). Είχα τα πόστα και ήμουν καλό παιδί. Όλα μαθαίνονται στο χώρο. Όλα συζητιούνται. Και δεν εννοώ μόνο τα επαγγελματικά, αλλά και γενικότερα πώς κινείσαι στην προσωπική σου ζωή. Ήμουν τυχερός. Ήμουν σε σημαντικές θέσεις. Χωρίς να το επιδιώξω, έγινα διευθυντής. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι τραγουδίστριες τρελαίνονταν για μένα. Φαντάζομαι όχι επειδή με είχαν ερωτευτεί. Με μερικές συνέβη κι αυτό. Δεν θα πω ποτέ ονόματα. Δεν επιτρέπεται αυτό από ένα σωστό άνδρα. Θα σου πω μόνο ότι ήμουν το τεκνό μετά του… ωφελίμου (γέλια).

Υπήρξε γυναίκα για την οποία… πέσατε στα πατώματα;

Η Μάγκυ (Χαραλαμπίδου) με ταρακούνησε. Δεν ήταν όμως μόνο ότι έχασα τη Μάγκυ. Εκείνο που με ταρακούνησε ήταν ότι έχασα την ομαλότητα της καθημερινότητας, την ασφάλεια. Ο άνδρας πρέπει να επιβεβαιώνεται και να είναι ασφαλής. Θέλει την επιβεβαίωση -ειδικά όταν μεγαλώνει- ότι περνάει η… μπογιά του, έστω και «μερικώς», και να νιώθει ασφαλής. Να έχει τη θαλπωρή του σπιτιού, το σίγουρο, όλο αυτό που έχει κάνει τόσα χρόνια με τη σύντροφό ή τη σύζυγό του με όλες τις συνήθειες της καθημερινότητας. Για μένα ήταν ένας σεισμός δέκα μονάδων της κλίμακας Ρίχτερ, που με συγκλόνισε όταν χώρισα με τη Μάγκυ! Και με τη Μαίη το ίδιο ένιωσα, γιατί μαζί με εκείνη «έχασα» -εντός εισαγωγικών- και την κόρη μου Ντέμη, που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τώρα οι μεγάλες μου αγάπες, οι λατρείες μου, είναι η κόρη μου και η εγγονή μου. Τους έχω μεγάλη αδυναμία.

Παλιότερα είχατε πει ότι το μότο σας είναι «ό,τι πει η κόρη μου».

Τώρα είναι το «ό,τι πει το Νινάκι μου», δηλαδή η εγγονή μου. Το «Νινάκι» το λέω γιατί η προηγούμενη σύντροφός μου είχε ένα καταπληκτικό σκυλάκι κανίς, που το λάτρεψα, τον Νίνο. Κι όταν χώρισα με τη Σοφία, πιο πολύ με πείραξε που έχασα τον Νίνο. Έτσι και την εγγονούλα μου τη λέω μόνιμα «Νινάκι», δηλαδή, «το μικρούλι μωράκι». Μία φορά μου ξέφυγε και την είπα «Ανδρομάχη» και της φάνηκε περίεργο. «Αλλά κι εσύ μη με λες “παππού” μπροστά στις νεαρές κυρίες που έρχονται καμιά φορά στο σπίτι να φάμε όλοι μαζί» της λέω. Κι εκείνη με φωνάζει «Πιτ», γιατί παλιά έκανα τον κακό Πιτ στις μεταγλωττίσεις κινουμένων σχεδίων. Όταν είμαι με μια κυρία 30 χρονών και εγώ είμαι 70… φεύγα, το «παππού» χτυπάει άσχημα. Οι γυναίκες, στις σχέσεις τους, το μεγαλύτερο άνδρα-«μπαμπά», τον δέχονται άνετα. Τον «παππού» δύσκολα. Χτυπάει περίεργα.

Άρα, το παραδέχεστε ότι οι νεαρότερες κυρίες που έχετε κατά καιρούς δίπλα σας σας αναζωογονούν.

Κοίτα, τώρα έχω μια «μεγάλη» κυρία. Είναι 44 χρονών (γέλια), αλλά λόγω χιλιομετρικής απόστασης, λίγο… τσιλημπουρδίζω (γέλια).

Δηλαδή είστε άπιστος στις σχέσεις σας;

Ναι, είμαι άπιστος. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του Τοξότη. Κάνω… τσιλιμπουρδίσματα. Έτσι, για το «παιχνίδι». Μου αρέσει να παίζω. Παίκτης είναι ο Τοξότης. Επιπόλαιος, αλλά είμαστε καλά παιδιά. Όσους Τοξότες ξέρω, έχουμε χρυσή καρδιά και είμαστε πρωταγωνιστές στις παρέες.

Άρα, αισθηματικά, δεν είστε μόνος. Έχετε μια κυρία, αλλά είναι λίγο μακριά.

Δεν έχω μείνει ποτέ μόνος μου. Ας μείνω και μια φορά μόνος μου. Μου αρέσει που είμαι μόνος μου. Κυκλοφορώ όπως θέλω. Κοιμάμαι διαγώνια στο κρεβάτι μου (γέλια). Από τη μία, μου αρέσει που η κοπέλα μου πήρε μετάθεση και πήγε στα μέρη της, έρχεται βεβαίως συχνά, αλλά έχω την ελευθερία μου. Άσε που, επειδή είναι 44 χρονών, έχει αρχίσει να θέλει γάμο… παιδιά. Να ξέρεις πως γι’ αυτόν το λόγο εγώ χωρίζω. Με τις συντρόφους μου, δηλαδή τις κυρίες με τις οποίες συζούσα – 5 με 6, αυτές θεωρώ γυναίκες μου, τις άλλες τις θεωρώ τσιλιμπουρδισματάκια-, χωρίσαμε γιατί δεν ήθελα να κάνω άλλο γάμο και παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ