Παρά Πέντε: Η αποκάλυψη του Καπουτζίδη για την Μακρυπούλια – «Έτσι δημιουργήθηκε ο ρόλος της Αμαλίας»

Το “Παρά Πέντε” ακόμα και σήμερα έχει φανατικούς τηλεθεατές. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με παρέμβασή του στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” με καλεσμένη την Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν η μόνη που γνώριζε το φινάλε της δημοφιλούς σειράς. “Δεν είπα το φινάλε ούτε στους γονείς μου” σχολίασε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν είμαι σταρ στην προσωπική μου ζωή – Ο «πόλεμος» που δέχθηκε και αποχή από τις συνεντεύξεις

«Και τώρα με φωνάζουν “Αμαλία” στο δρόμο. Γιατί μία γενιά το βλέπει τώρα. Παίζουν επαναλήψεις, υπάρχει στο διαδίκτυο, οπότε με σταματούν και τώρα στον δρόμο ως “Αμαλία”», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Πώς γεννήθηκε ο ρόλος της Αμαλίας

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσα από την παρέμβασή του στην εκπομπή προχώρησε στην αποκάλυψη πως στην ουσία «γεννήθηκε» ο ρόλος της «Αμαλίας» στο “Παρά Πέντε”.

«Η Ζέτα ήξερε για το “Παρά Πέντε”. Επίσης ήξερε και τον ρόλο της. Γιατί ο ρόλος της προέκυψε όταν μου είπε σε κάποια φάση “Πάω να καπνίσω” (σ.σ: με προφορά). Μου το είπε μία, μου είπε δύο και σε κάποια φάση την ρωτάω “Μου λες πάω να καπνίσω;” με προφορά στο ν; “Μου λέει, ναι”. Και για πρώτη φορά είδα σε αυτό το πρόσωπο μία μικρή ρωγμή. Έτσι λοιπόν “γεννήθηκε” η “Αμαλία”» ανέφερε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Η Ζέτα ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε το τέλος από την πρώτη, κιόλας μέρα. Ήταν επίσης, φοβερά υποστηρικτική. Εκείνο το καλοκαίρι που κάναμε διακοπές μαζί στη Μήλο, η Ζέτα ήταν τότε σε δεσμό με τον Αντώνη Ρέμο… Χώρισε από τον Αντώνη λοιπόν και θυμάμαι είχε γραφτεί σε ένα περιοδικό “Άραγε τώρα που χώρισε με τον Αντώνη Ρέμο, αξίζει να ασχοληθεί κανείς με την Ζέτα Μακρυπούλια;” Και θυμάμαι το διαβάζω, δεν της το είπα και κάνω “καλά, καλά θα δείτε”», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το μήνυμα του Καπουτζίδη στον τηλεφωνητή της

«Μπορώ να πω κι εγώ να πω την ιστορία από τη δική μου την πλευρά. Πρώτη φορά μου άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, γιατί ήταν να δουλέψουμε μαζί στο “Σεσουάρ για δολοφόνους”. Και παίρνω ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή και ακούω “Λέγομαι Γιώργος Καπουτζίδης και έμαθα ότι φέτος θα δουλέψουμε μαζί στο ίδιο κομμωτήριο. Αυτό ήταν… Τον Γιώργο τον ερωτεύτηκα. Με τον Γιώργο έπαθα τρέλα. Δεν θυμάμαι να του έχω πει πάω να καπνίσω (σ.σ: με προφορά), όμως στην παράσταση πέθαινε μία Αμαλία. Και του λέω φαντάζεσαι να βγω και να πω κάποια στιγμή ότι “Η Αμαλία είναι νεκρή” (με προφορά) και δεν μπορούσε καθόλου να το διαχειριστεί. Και ήρθε μια μέρα και μου λέει “δεν ξέρω αν θα ήθελες, αλλά έχω σκεφτεί κάτι”(…). Ξέρω ότι δεν θα το πεις ποτέ και δεν το είπα ούτε στους γονείς μου», τόνισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ