«Ραντεβού με τον θάνατο»: Εγκληματικό δίδυμο παρέσυρε άνδρα, του έκοψε τον λαιμό και τον πέταξε από γέφυρα 

Αυτό που ξεκίνησε ως ένα φαινομενικά συνηθισμένο ραντεβού για δείπνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μετατράπηκε σε μία βίαιη ληστεία, με σοβαρό τραυματισμό του άνδρα, αφού η κοπέλα και ένας συνεργός της του έκοψαν τον λαιμό και τον πέταξαν από γέφυρα, στην κομητεία Εscambia.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Natalie Fonseca και ο συνεργός της, Nafis Reynolds, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για απόπειρα φόνου, ένοπλη κλοπή αυτοκινήτου, ένοπλη ληστεία και απαγωγή.

Όπως γράφει το fox35orlando.com, όλα ξεκίνησαν όταν o άτυχος άντρας γνώρισε την Fonseca στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμφώνησαν να βγουν. Κατά τη διάρκεια του «ανορθόδοξου ραντεβού» τους, ο ανυποψίαστος άνδρας πήγε στο σπίτι της Fonseca, όπου εκείνη του σύστησε τον Raynolds ως «θείο» της.

Λίγο αργότερα, οι τρεις τους κατέληξαν να πηγαίνουν βόλτα με το αυτοκίνητο, κατευθυνόμενοι προς το σπίτι του ανυποψίαστου θύματος. Σύμφωνα με τις αρχές, φεύγοντας, η Fonseca και ο Reynolds κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στον άνδρα ενώ του έλεγαν ότι «θα πέθαινε».

Το εγκληματικό δίδυμο φέρεται να έκλεψε τα παπούτσια, το τηλέφωνο, τα χρήματα και το αυτοκίνητό του άνδρα ενώ στη συνέχεια, του έκοψαν τον λαιμό και τον έριξαν από μια σιδηροδρομική γέφυρα στον ποταμό Εscambia.

Η Fonseca και ο Reynolds έφυγαν με το αυτοκίνητο του άνδρα που φέρονται να έκλεψαν. Οι αρχές εντόπισαν αργότερα το όχημα το οποίο φέρεται να είχε πυρποληθεί.

Ευτυχώς, ο τραυματισμένος άνδρας κατάφερε να επιβιώσει από το κόψιμο του λαιμού και το πέσιμο από τη γέφυρα και μπόρεσε να κολυμπήσει προς την ακτή, όπου έκανε σήμα σε έναν διερχόμενο αστυνομικό.

Οι αρχές ταυτοποίησαν την Fonseca και τον Reynolds και τέθηκαν υπό κράτηση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ