Σοφία Βόσσου για τον χωρισμό της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη: «Από εκεί ξεκίνησε το κακό»

Στον χωρισμό της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, με τον Βασίλη Δημάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου, μιλώντας στην εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Με όλες μου τις σχέσεις διατηρώ καλές επαφές, γιατί και με σεβάστηκαν και τους σεβάστηκα, βασικό αυτό. Γιατί είναι δύσκολο; Με έναν άνθρωπο που μοιράστηκες το σώμα σου και την ψυχή σου είναι δύσκολο;

Τι είναι αυτά τα κατιναριά όλα δηλαδή; Όσο τον είχες ήταν καλός και μόλις χωρίσατε… Ξεφτίλα έτσι; Και γιατί τον είχες;», είπε αναφερόμενη στις επαφές που έχει με τις πρώην σχέσεις της.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Με ενόχλησε το «πέσιμο» που μου έκαναν έξω από το μαγαζί που τραγουδάω, για ποιο λόγο αυτά τα «γκανγκστερικά»; Μεσαίωνας! Δεν σεβόμαστε τον άλλο! Είπαμε να κάνουμε την δουλειά μας, αλλά υπάρχουν όρια».

«Δεν ενοχλήθηκα που ασχολήθηκαν τα media με τον χωρισμό της κόρης μου. Απλά την ημέρα των γενεθλίων της, θεώρησε ο Βασίλης μέσα στον πόνο του ότι έπρεπε να ξεσπάσει στο Facebook. Από εκεί ξεκίνησε το κακό, ας πούμε», σημείωσε.

Ακόμα, πρόσθεσε: «Τον κατανοώ και τον Βασίλη. Εγώ θέλω να είναι καλά και οι δύο. Το ότι δεν είναι μαζί δύο άνθρωποι δεν σημαίνει ότι ο ένας είναι κακός και ο άλλος καλός».

«Έζησαν μία μεγάλη αγάπη και αυτό δεν μπορεί να το διαρρήξει κανείς. Αυτοί ξέρουν, οι δυο τους, ας το σεβαστούμε αυτό!», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ