Δημήτρης Κόκοτας: Η απάντηση για όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Τραϊάνα Ανανία

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» μίλησε ο Δημήτρης Κόκοτας για τη συνεργασία του με την Τραϊάνα Ανανία στο J2US. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τις τελευταίες του πρόβες για το αποψινό (2/3) live του J2US και απάντησε σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η Τραϊάνα είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που αγαπάει, που είναι η καλλιτεχνία. Πιστεύω ότι έχουμε ένα αβαντάζ, επειδή ασχολείται με τη μουσική, αλλά έχει να κάνει και με τη δουλειά που ρίχνουμε. Είναι μια χαρά παιδί. Πολύ άνετη» είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και τον λόγο που έγιναν απάντησε «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να πει κανείς κάτι τέτοιο. Εγώ επειδή έχω δουλέψει αρκετό διάστημα μαζί της και βλέπω ότι είναι πάντα ξηγημένη και συνεπής, λέω τα καλύτερα, γιατί κάνει τα καλύτερα. Γενικά, είναι άσχημο πράγμα οι παρεξηγήσεις», τονίζει ο τραγουδιστής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Δεν επηρέασε τις πρόβες μας και δεν το έχουμε αναφέρει καθόλου. Δεν έχει τύχει να το συζητήσουμε» πρόσθεσε.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν», ανέφερε μεταξύ άλλων μέσα στη βδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ