Σοφία Αλιμπέρτη: Η ζωή της στην Πάρο, η εμμηνόπαυση και η άγνωστη μακροχρόνια σχέση

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία ζει στην Πάρο τα τελευταία χρόνια. Η Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο μαζί της στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα. Για τον Γιάννη Πάριο, τα παιδιά της, την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.

«Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ», είπε για την απόφασή της να ζήσει στην Πάρο.   «Χρωστάω στον Γιάννη Πάριο ότι, εκτός από τα παιδιά μας, μου χάρισε και την πατρίδα αυτή», σημείωσε.

Η Σοφία Αλιμπέρτη για τη σχέση με τους γιους της είπε: «Δεν χρειάζεται να πεθάνω για να δω αν με αγάπησαν τα παιδιά μου, το έχουν δείξει ήδη».

Για τα επαγγελματικά της 

«Πιο καταπιεσμένος άνθρωπος από μένα όσον αφορά στο τραγούδι δεν υπάρχει. Είχαν έναν άντρα που μόλις άνοιγα το στόμα μου μού έλεγε «σταμάτα σε παρακαλώ», τον ενοχλούσε στ’ αυτιά του. Και τώρα τρώω bullying από τον μικρό», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος», επισήμανε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει», παραδέχθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, ανέφερε:  «Μου έχει λείψει η επαφή και η επικοινωνία με τον κόσμο. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το ραδιόφωνο. Φλερτάρω με την σκέψη να επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα μπορούσα να περάσω πίσω από τις κάμερες. Να κάνω την παραγωγή. Στο εξωτερικό, οι περισσότεροι ηθοποιοί κάνουν και παραγωγές».

«’Εχω σκεφτεί να χτυπήσω παπαράτσι»

«Τότε με την περιβόητη μεταγραφή γινόταν της τρελής. Φοβήθηκαν και τα παιδιά γιατί δεν ξέραμε ποιος παρακολουθεί πάνω ένα μήνα το σπίτι. Πήρα την αστυνομία, δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Μία μέρα αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο, προκειμένου να έρθει η αστυνομία και να μάθω τα στοιχεία του. Ήμουν απεγνωσμένη. Ένα μήνα να ζεις με αυτόν τον φόβο, να μην ξέρεις ποιος είναι έξω από το σπίτι σου; Δεν τον χτύπησα όμως, τη γλίτωσε. Δεν τον πρόλαβα», είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξής της.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Σχολιάζοντας όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για την προσωπική της ζωή, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε ότι είχε μια μακροχρόνια σχέση η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή.

«Μην ξεχνάς ότι οριακά η δική μου γενιά δεν είχε την ευκολία με τα social. Βέβαια είχε το άλλο κομμάτι όπου ο κόσμος σε έπαιρνε φωτογραφία για να την πουλήσει σε ένα περιοδικό. Είχαν βάλει και τον κόσμο σε αυτό το παιχνίδι. Πήγαινες σε μια παραλία και έβλεπες ξαφνικά δεκάδες κινητά και δύο βίντεο κάμερες να σε τραβάνε», είπε η ηθοποιός.

«Έτυχε να μην μαθευτεί. Μια μου σχέση ήταν επτά χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ. Επτά χρόνια είχαμε κανονική σχέση. Και μαθεύτηκε όταν χωρίσαμε. Έχουν γράψει για εμένα διάφορα, πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ.. Για σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ. Και πράγματα που έχω ζήσει και δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι. Τώρα δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Για κακή μου τύχη ότι κάνω πουλάει πάντα…», συμπλήρωσε.

Η εξομολόγηση για την εμμηνόπαυση

«Μια καλή φίλη, που ήταν αρκετά μεγαλύτερη από εμάς τότε, έλεγε όταν εμείς κλαίγαμε, κλαίγαμε για τον τάδε, την τάδε. Πηγαίναμε στα μπουζούκια κι ενώ δεν είχαμε πρόβλημα και καημό, ακούγαμε ένα τραγούδι και ανασύραμε από τις μνήμες μας κάποιον παλιό, ξεχασμένο, παίρναμε και το τηλέφωνο και κάναμε αφιερώσεις μέσα στην άγρια νύχτα, γελοιότητες… Κι έλεγε, λοιπόν, αυτή η φίλη “κορίτσια, είναι όλα θέμα ορμονών”. Κι εγώ την κοίταζα τι λέει η κοπελιά τώρα» τόνισε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Αγάπη μου, είναι όλα θέμα ορμονών. Και τώρα που οι ορμόνες δεν υπάρχουν πια τα βλέπεις όλα όπως πραγματικά είναι… Άλλα πράγματα επιδιώκω στη ζωή μου. Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δεν με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή… Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, τώρα, δεν το αλλάζω με τίποτα… Για πρώτη φορά νιώθω ότι ανήκω εγώ σ’ εμένα, δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα» εξομολογήθηκε.

«Μάς βρήκε και νέες πολύ. Οι γυναίκες από τότε που μπήκαν στην εργασία και άρχισαν να αναλαμβάνουν όλους τους ρόλους μαζί , και μαμά, και εργάτρια και γυναίκα και σύντροφος και όλα αυτά, όλες, έχω παρατηρήσει ,το δικό μου ηλικιακό γκρουπ μάς βρήκε πολύ νωρίς αυτό. Από το στρες, το άγχος, δεν ξέρω πολύ νωρίς. Δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία» παραδέχθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ