Η Νόνη Δούνια για την λιποθυμία: Βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου και δεν έχω καλό ύπνο

Η Νόνη Δούνια μετά την λιποθυμία της χθες κατά τη διάρκεια της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε σήμερα το πρωί ζωντανά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» .

«Κάποιες φορές, εμείς οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο το οποίο λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση ψυχολογική, κούραση, αυπνία…» περιέγραψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Γιατί βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου, στα 50 μου, οπότε δεν έχω καλό ύπνο. Δεν είχα φάει το πρωί. Είχα προσπαθήσει να προλάβω και την πρωινή μου προπόνηση, γιατί ξυπνάω στις 6 και 7 βρίσκομαι στο κολυμβητήριο για να προλάβω τα πάντα μέσα στη μέρα μου. Συνδυαστικά λειτούργησαν όλα αυτά, συν τη ζέστη που είχε στην ολομέλεια μέσα, ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα. Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Όλα πολλές φορές δε χωράνε, πρέπει να ακούμε το σώμα μας όταν χτυπάει ένα καμπανάκι. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, ήταν συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα. Είμαι μια χαρά και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση» είπε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ