Θέμης Αδαμαντίδης: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του – Η ερώτηση δημοσιογράφων που τον αιφνιδίασε

Τελέστηκε η πολιτική κηδεία της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη που πέθανε το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου.  «Τι να πω. Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια…» είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος ήταν πολύ συγκινημένος μιλώντας στις κάμερες, έξω από το κοιμητήριο Καισαριανής.

«Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της. Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μην στεναχωριέμαι και να μην σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε εάν γνώριζε για την επιθυμία της να μην ταφεί, αλλά να γίνει πολιτική κηδεία.  «Τι εννοείτε πολιτική κηδεία; Γιατί δεν θα υπάρξει λειτουργία;» απάντησε.

Τους λόγους που η μητέρα του δεν ήθελε να ταφεί εξήγησε ένας από τους δυο αδελφούς του Θέμη Αδαμαντίδη, ο Νίκος, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ΑLPHA. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, εξήγησε πως η μητέρα του δεν ήθελε να ταφεί, γιατί όταν έχασε έναν γιο σε μικρή ηλικία, έχασε και την πίστη της στον Θεό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ