Νέα καταγγελία της Τζολί: Ο Μπραντ Πιτ προσπάθησε να «πνίξει» ένα από τα παιδιά

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να προσπάθησε να «πνίξει» ένα από τα παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί και «άρπαξε» την τότε σύζυγό του από το κεφάλι στη διαβόητη πλέον πτήση τους με ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six την Τρίτη.

Η 47χρονη ηθοποιός σε νέα καταγγελία που κατέθεσε αναφέρει ότι ο σταρ του «Fight Club», 58 ετών, φέρεται να «έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε».

«Κάποια στιγμή, έριξε μπύρα στην Τζολί. Μετά έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά», υποστηρίζουν επίσης τα έγγραφα.

Η Τζολί φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει κάποια στιγμή και «άρπαξε» τον τότε σύζυγό της από πίσω για να προσπαθήσει να τον σταματήσει, σύμφωνα με την αντεπίθεση.

«Για να κατεβάσει την Τζολί από την πλάτη του, ο Πιτ ρίχτηκε προς τα πίσω στα καθίσματα του αεροπλάνου, τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Τζολί», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

«Τα παιδιά όρμησαν μέσα και όλα με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Πιτ προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Τα παιδιά παρακάλεσαν τον Πιτ να σταματήσει. Ήταν όλοι φοβισμένοι και έκλαιγαν».

Στην καταγγελία της αναφέρει ακόμη ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία για το οινοποιείο, Chateau Miraval. Η Τζολί προσφέρθηκε να πουλήσει το μερίδιό της στον Πιτ, αλλά εκείνος φέρεται να «απαίτησε» να υπογράψει «ένα σύμφωνο που θα της απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον εκείνον. Η Τζολί αρνήθηκε και ο Πιτ αποχώρησε από τη συμφωνία», αναφέρουν οι δικηγόροι στα έγγραφα σύμφωνα με το People.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ