Sherika De Armas: Πέθανε στα 26 της η πρώην διαγωνιζόμενη Μις Κόσμος – «Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες»

Η Sherika De Armas, η οποία εκπροσώπησε την Ουρουγουάη στον διαγωνισμό Miss World το 2015, πέθανε. Ήταν μόλις 26 ετών.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέθανε την περασμένη εβδομάδα έπειτα από διετή μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Φίλοι και οικογένεια απέτισαν συγκινητικό φόρο τιμής στη μελαχρινή βασίλισσα της ομορφιάς.

«Πέτα ψηλά, μικρή αδελφή. Πάντα και για πάντα», είπε ο αδελφός της, Mayk’ De Armas, στα social media.

Η τωρινή, Μις Ουρουγουάη, Carla Romero, αποχαιρέτησε την 26χρονη λέγοντας ότι η De Armas ήταν «πολύ εξελιγμένη για αυτόν τον κόσμο. Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου».

Ο Anto Ciavaglia, ένας στενός φίλος, έγραψε: «Σε θυμάμαι με αυτή την όμορφη λάμψη σου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TV SHOW (@tvshowuy)

Η De Armas δεν μπήκε στις 30 καλύτερες στον διαγωνισμό Miss World το 2015 στη Sanya της Κίνας, αλλά ήταν μία από τις έξι μόλις 18χρονες που συμμετείχαν.

Εκείνη την εποχή, ένα πρακτορείο έδινε συγχαρητήρια για το «όμορφο πρόσωπό της, το ύψος και τη χαρισματική προσωπικότητά της» ενώ την αποκάλεσε «ένα από τα νέα πολλά υποσχόμενα ταλέντα της Ουρουγουάης».

«Πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο, είτε μοντέλο ομορφιάς, μοντέλο διαφήμισης είτε μοντέλο πασαρέλας», είπε σε μια μεταφρασμένη συνέντευξη στο NetUruguay, ανά Univision .

«Μου αρέσει ό,τι σχετίζεται με τη μόδα και πιστεύω ότι μέσα σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, το όνειρο κάθε κοριτσιού είναι να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Miss Universe. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να ζήσω αυτή την εμπειρία γεμάτη προκλήσεις».

Εκτός πασαρέλας, η De Armas πούλησε προϊόντα προσωπικής περιποίησης, μακιγιάζ και μαλλιών μέσω του Shey De Armas Beauty Studio .

Λέγεται επίσης ότι αφιέρωσε τον χρόνο της στον οργανισμό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας Ίδρυμα Pérez Scremini.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ