Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Αναρωτιέστε ποιοι ήταν; Αλήθεια τώρα; Σοβαρά; Ντροπή, μόνο ντροπή»

Διαστάσεις έχει πάρει η δήλωση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε, ότι το 2007 διαγνώστηκε με συναισθηματική κακοποίηση, ενώ τοποθέτησε χρονικά το γεγονός με την περίοδο που βρισκόταν στον “Πρωινό Καφέ”.

Από τότε πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί στην εκπομπή, έχουν ερωτηθεί για την δήλωσή της. Σήμερα (15/10) η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, μέσα από story στο προσωπικό της προφίλ στο instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Προς όλους του συναδέλφους: είναι τουλάχιστον γελοίο να ρωτάτε πρώην συναδέλφους αν μου φέρθηκαν άσχημα στον Πρωινό Καφέ. Λίγο προσεκτικά ΑΝ ακούγατε τη συνέντευξή μου στην Ελένη Μενεγάκη θα κατανοούσατε (ελπίζω) πως ουδέποτε στοχοποίησα την εκπομπή ή το κανάλι για τη συναισθηματική κακοποίηση που εξομολογήθηκα. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΧΡΟΝΙΚΑ το γεγονός τη περίοδο εκείνη. Απάντησα στην ερώτηση: «Ήσουν τότε στον Πρωινό Καφέ;» Λέγοντας πως δεν είχα ακόμα ξεμπερδέψει με τον Πρωινό Καφέ.

Μην αναζητάτε λοιπόν τον δράστη ανάμεσα σε πρώην συνεργάτες. Τη συναισθηματική μου κακοποίηση τη βίωσα από ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, που έγραφαν σε μπλοκ, σάιτ, σχολίαζαν απαξιωτικά, προσβλητικά κ χυδαία την άφιξή μου στο τηλεοπτικό τοπίο, σε πάνελ και εκπομπές. Αναφέρομαι σε εκείνη τη περίοδο που πολύ καλά θυμάστε όλοι, πως κανένας δεν με υποδέχτηκε με συμπάθεια κ σεβασμό, μια περίοδο που το όνομά μου ξεφτιλιζόταν σε καθημερινή βάση σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Μην κάνετε τους ανήξερους κ μην επιβεβαιώνετε αυτό που είπα στην Ελένη.

Η συναισθηματική κακοποίηση δεν θα δικαιώσει ποτέ όσους την υφίστανται γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο λόγος εναντίον του λόγου τρίτων. Δείξτε λίγο σεβασμό στο γεγονός ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω και σκύψτε στο πρόβλημα. Εγώ ξέρω καλά ποιοι ήταν οι δικοί μου οι αλήτες. Κ οι ίδιοι το ξέρουν. Κ εσείς το ξέρετε. Σταματήστε λοιπόν, αφήστε τους πρώην συνεργάτες ήσυχους και δείτε και λίγο μέσα σας. Γιατί το να αμφισβητείς μια εξομολόγηση σε κάνει ίδιο με το τέρας.

Αναρωτιέστε ποιοι ήταν; Αλήθεια τώρα; Σοβαρά; Ντροπή. Μόνο ντροπή».

 

Στη συνέχεια σε νέο story ανέφερε: «Πολλοί από εσάς ήσασταν μάρτυρες κ συμπαραστάτες. Αλλά ήσασταν συμμέτοχοι κ ενορχηστρωτές. Κάποιοι έχετε ζητήσει κ συγγνώμη, άλλοι δημόσια κ κάποιοι κατ’ ιδίαν. Ξέρετε ΟΛΟΙ ποιοι ήταν. Θέλετε ονόματα; Γιατί; Για την τιμωρία και τον παραδειγματισμό; Όχι βέβαια! Για το κουτσομπολιό θέλετε ονόματα.

Το να δημιουργείτε σενάρια από την εξομολόγησή μου κ να την μετατρέπετε σε γκοσιπάκι για το κουτσομπολιό δεν σας τιμά.

Έχετε μια δύναμη. Να αναδείξετε το πρόβλημα. Δείτε το πρόβλημα. Συμβαίνει παντού. Συνέχεια. Μπορεί να έχει συμβεί κ σε εσάς. Επιτέλους, επιτέλους…».

 

«Κ να σας πω και το χειρότερο: άνθρωποι που έχουν υπάρξει μάρτυρες της κατάστασης μου, που ήξεραν γιατί τους είχα ανοίξει την καρδιά μου, είχα κλάψει μπροστά τους κ τους είχα μιλήσει, επέτρεψαν, άφησαν, να ακουστούν λόγια που αμφισβητούν όλα όσα είχα μοιραστεί μαζί τους. ΘΛΙΨΗ» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ