Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο πρόεδρος του «Ερωτοδικείου»

Πέθανε ο δικηγόρος Πειραιά, Πέτρος Λεωτσάκος, ο οποίος είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή «Ερωτοδικείο» της Βίκυς Μιχαλονάκου, όπως το ενώ υπήρξε και δίδυμο με την Πέπη Τσεσμελή.

Ο Πέτρος Λεωτσάκος κατείχε τον ρόλο του «προέδρου» του δικαστηρίου στην εκπομπή «Αυτόφωρο».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pireuspress.gr, ο Πέτρος Λεωτσάκος είχε πάει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Πέθανε προχθές τα ξημερώματα μέσα στο ασανσέρ, καθώς υπέστη ανακοπή.

Το συγκινητικό «αντίο» της Πέπης Τσεσμελή

Αποχαιρετώντας τον η Πέπη Τσεσμελή έγραψε στο Facebook:

«Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου, φίλος μου αληθινός. Αχ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα. Ήσουν είσαι και θα είσαι. Να λέμε αλήθειες στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον. Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες.

Έλεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντά. Ποτέ δεν με άφησες ούτε εγώ ποτέ… Ακόμη και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους, είδα από κοντά τι τραβούν  είτε δίκαια είτε άδικα δεν το κρίνουμε εμείς αυτό…

Για μένα είσαι ο προεδρούλης. Μέσα από σένα είδα και έμαθα πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου. Εύχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις. Καλό ευλογημένο σου ταξίδι».

Σε άλλη ανάρτησή της η Πέπη Τσεσμελή αναφέρει: “Πέτρο μου, αδελφέ μου σήμερα σε αποχαιρετώ όπως σου αξίζει. Σε ευχαριστώ για όλα, θα μου λείψεις αλλά ξέρω ότι η ψυχή όταν φεύγει γίνεται παντοδύναμη. Σε αγαπώ αληθινά, με σεβασμό και το ξέρεις”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ