Ζεφύρι: Σε αστυνομικό κλοιό η περιοχή – Φόβοι για αντίποινα μετά την τραγωδία με τον 8χρονο

Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στο Ζεφύρι, εκεί όπου χθες εκτυλίχθηκε μια τραγωδία, καθώς ένα 8χρονο παιδί έχασε τη ζωή του όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα.

Αυτό είναι το σπίτι που σκοτώθηκε ο 8χρονος στο Ζεφύρι – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Οι αστυνομικοί φοβούνται για αντίποινα καθώς οι οικογένειες του καταυλισμού Ρομά, που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, έχουν διαφορές από το παρελθόν. Γι’ αυτόν τον λόγο και το Ζεφύρι βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό.

Όπως έγραψε το enikos.gr, η οικογένεια του 8χρονου παιδιού είχε αντιπαλότητα με μία άλλη οικογένεια στον καταυλισμό. Το καλοκαίρι μετακόμισε σε άλλη περιοχή, όμως τις τελευταίες ημέρες επέτρεψε στο καταυλισμό. Μέλη της οικογένειας με την οποία είχαν διαφορές έσπευσε σήμερα στο σπίτι τους και άρχισε να πυροβολεί.

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  σφαίρα χτύπησε και τραυμάτισε 8χρονο παιδί που φέρεται να έπαιζε εκείνη την ώρα στην αυλή του σπιτιού του. Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με ισχυρές ομάδες της ΟΠΚΕ στον καταυλισμό των Ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η μητέρα του παιδιού έχει υποδείξει δύο άτομα ως δράστες των πυροβολισμών και η αστυνομία τους αναζητεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα, και σταμάτησαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του θύματος, στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Κλάρας, και πυροβόλησαν κατά της οικίας με κυνηγετικό όπλο και εννιάρι πιστόλι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ