ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδρούν οι βουλευτές μετά το σχόλιο Αυτιά για τον Κασσελάκη – Ακυρώνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις στον ΣΚΑΙ

Ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους στα πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς περί στρατού και γυμναστηρίου για τον Στέφανο Κασσελάκη το Σάββατο το πρωί μέσω της εκπομπής του.

Οι ακυρώσεις των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποτελούν κίνηση στήριξης του Στέφανου Κασσελάκη. Η Νίνα Κασιμάτη με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστό ότι ακυρώνει την προγραμματισμένη τηλεοπτική εμφάνισή της στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΙ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια ρατσιστικού οχετού, ακυρώνω την προγραμματισμένη τηλεοπτική εμφάνισή μου στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΙ».

Αυγέρη: Ο Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη

Παρέμβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή την οργισμένη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, μετά το σχόλιο του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά. «Ο Γιώργος Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη» σχολίασε χαρακτηριστικά στα κοινωνικά δίκτυα.

Κασσελάκης: Η απάντηση για το σχόλιο Αυτιά περί γυμναστηρίου και στρατού – «Ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα από το σπίτι του»

Απάντηση στο σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς για το στρατόπεδο στην Θήβα και το γυμναστήριο όπου υπάρχει εκεί έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης χθες. Σε ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα».

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε: «Στην Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; “Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;”. Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλωνΕίναι στο μυαλό του κ. Αυτιά».

«Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα», υπογράμμισε.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι «ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη» και κάλεσε τον σταθμό «να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του». «Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στον στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας», τόνισε.

«Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του», σχολίασε καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ