Σάκης Ρουβάς: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η συγκίνηση για τη μητέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τα παιδικά του χρόνια και τις σχέσεις του με τους γονείς του. “Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα. Οι δυσκολίες αυτές είναι που μας θωρακίζουν. Μας μαθαίνουν πολλά πράγματα. Ήταν δύσκολα για όλους και για τους γονείς και για τα αδέλφια μου” ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

Για πρώτη φορά η μητέρα του Σάκη, Μαρία Παναρέτου, μιλάει δημόσια στην τηλεόραση για τον γιο της.

“Ο Σάκης τραγούδαγε και κουνιότανε από 1,5-2 ετών” περιγράφει η κ. Παναρέτου. “Όταν έφυγε από την Κέρκυρα στα 19 του έτρεμε η καρδιά μου. Του έδωσα τρεις συμβουλές. Να μη τυφλωθεί από τα φώτα. Να μην μπλεχτεί με άσχημα πράγματα της νύχτας. Την τρίτη την κρατάω για εμένα” περιέγραψε η μητέρα του Σάκη Ρουβά.

“Είμαι περήφανη γιατί πιστεύω ότι ο Σάκης εξελίχθηκε σε έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο” ανέφερε η κ. Παναρέτου.

Βλέποντας τη μητέρα του ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

“Συγκινήθηκα γιατί έχω φύγει από τα 18 μου από την Κέρκυρα. Δεν έζησα με τους γονείς μου όσο θα ήθελα. Χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών. Σκέφτομαι τώρα πόσα έχω να πω με τη μητέρα μου” ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς. Και συνέχισε: “Ακούγοντας την, σκέφτομαι πόσο πολύ θα μπροούσαμε να επικοινωνήσουμε σε βάθος οι άνθρωποι μεταξύ μας, και εγώ με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Και ίσως δεν έχει συμβεί. Με έβαλε σε σκέψεις. Χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας χωρίς να επικοινωνούμε τα συναισθήματά μας, από φόβο”.

“Σχολείο πήγαινα μαζί με τη μαμά μου” περιγράφει. “Κάποια στιγμή που έπρεπε να δουλέψω και εγώ σε μικρή ηλικία, πήγα στο νυχτερινό σχολείο. Η μητέρα μου δεν είχε τελειώσει το Λύκειο και βρήκε ευκαιρία και πήγαμε μαζί και τελειώσαμε μαζί” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ