Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η σχέση που ξεκίνησε με… χαστούκι

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια. Πώς γνωρίστηκε όμως το λαμπερό ζευγάρι; Όλα ξεκίνησαν το 2003 στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε ο Σάκης Ρουβάς.

Το σενάριο ήθελε τον Σάκη να φωτογραφίζεται σε εστιατόριο με μια… Ρουβίτσα ενώ περιμένει την αγαπημένη του, την οποία ενσάρκωνε η Κάτια. Η σκηνή προκαλεί τη ζήλια και ως αποτέλεσμα ο Σάκης τρώει ένα μεγαλειώδες χαστούκι.

Λέγεται μάλιστα ότι το χαστούκι έπεσε πάνω από 30 φορές μέχρι να πετύχουν τη σκηνή.

Οι πρώτες ματιές που αντάλλαξε το ζευγάρι ήταν αρκετές για να γεννηθεί ο έρωτας. Παντρεύτηκαν ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να κάνει πολλές προτάσεις γάμου μέχρι να ακούσει το πολυπόθητο “ναι” από τα χείλη της Κάτιας. Ο Έλληνας σταρ θα είναι καλεσμένος απόψε του Νίκου Χατζηνικολάου στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς για το “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο super star της ελληνικής μουσικής σκηνής μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το νυχτερινό σχολείο και τα επαγγέλματα της εφηβείας του. Τι λέει για το ξεκίνημά του στις πίστες της Κέρκυρας; Ποιος τραγουδιστής τον έφερε στην Αθήνα; Ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Κάτια Ζυγούλη, ο αργοπορημένος γάμος, αλλά και το χειρουργείο, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος την καριέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ