Αγριογούρουνα επιτέθηκαν στη Σακίρα και τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ

Μία απλή βόλτα σε ένα πάρκο της Βαρκελώνης εξελίχθηκε σε περιπέτεια για τη Σακίρα.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ και ο γιος της Μίλαν, δέχτηκαν επίθεση από δύο αγριογούρουνα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram, τα δύο άγρια ζώα επιτέθηκαν σε εκείνη και στον γιο της, της κατέστρεψαν την τσάντα και παραλίγο να της αρπάξουν το κινητό.

«Δείτε πώς δύο αγριογούρουνα άφησαν την τσάντα μου αφού μας επιτέθηκαν στο πάρκο. Διέλυσαν τα πάντα και πήγαν να πάρουν και την τσάντα μου μαζί τους στο δάσος, μαζί με το κινητό μου», ανέφερε η Σακίρα.

Σακίρα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της

Όλες οι διασημότητες έχουν επιτυχημένες και πιο… άστοχες εμφανίσεις, κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Η Σακίρα δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.

Σε συνέντευξή της, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε τις δικές της fashion και beauty εμπειρίες. Μια από τις χειρότερες μάλιστα, σχετίζεται με ένα πρόσωπο που δεν θα μαντεύαμε εύκολα: την πεθερά της.

Το μεγαλύτερο στυλιστικό λάθος της ζωής της λοιπόν – σύμφωνα με την ίδια την 44χρονη performer – συνέβη το 2012. Πρόκειται για ένα bob κούρεμα, το οποίο τη συμβούλεψε να κάνει η πεθερά της.

“Μου είπε να κόψω τα μαλλιά μου, γιατί είχαν πραγματικά καταστραφεί”, αποκάλυψε η Σακίρα, αναφερόμενη στη μητέρα του συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.

Όταν ωστόσο είδε τη φωτογραφία από από μια τιμητική εκδήλωση του γαλλικού Υπουργείο Πολιτισμού, παραδέχτηκε πως τα μαλλιά της ήταν απαίσια. “Δεν δέχομαι συμβουλές ομορφιάς από εσένα ξανά”, αστειεύτηκε η Σακίρα.

Shakira Σακίρα

Δεν στάθηκε όμως μόνο στα αρνητικά και στη συνέχεια, σχολίασε ένα από τα αγαπημένα της looks.

Αποκάλυψε σχετικά με το ντύσιμό της στο SuperBowl του 2020, ότι οι μπότες που φορούσε βρίσκονταν στην ντουλάπα της σχεδόν 20 χρόνια.

“Είμαι πολύ επιλεκτική με τα παπούτσια που φοράω όταν τραγουδώ, γιατί νιώθω πολύ άβολα με παπούτσια. Συνήθιζα να τραγουδώ ξυπόλυτη. Υπάρχουν μόνο δύο ή τρία ζευγάρια παπουτσιών που μου αρέσουν κι αυτές οι μπότες είναι ένα από αυτά”.

Shakira Σακίρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ