Πρισίλα Πρίσλεϊ: Περιέγραψε τις τελευταίες της στιγμές με την Λίζα Μαρί – «Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

Τις τελευταίες της στιγμές με την κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, περιέγραψε η Πρισίλα Πρίσλεϊ. Σύμφωνα με το Page Six, η Πρισίλα ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τις μέρες πριν από τον θάνατο της κόρης της.

Οι τελευταίες κοινές στιγμές των δύο έγιναν στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες, όπου γιόρταζαν τη νίκη του Όστιν Μπάτλερ στις Χρυσές Σφαίρες για την ταινία “Elvis” τον περασμένο Ιανουάριο.

«Μόλις είχαμε φτάσει εκεί, κατεβαίνεις όλες αυτές τις σκάλες», θυμάται η Πρισίλα σε μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter με τη Σοφία Κόπολα που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (23/8).

«Σκόνταψα λίγο γιατί φορούσα αυτά τα ψηλοτάκουνα και άρχισε να γελάει τόσο δυνατά», συνέχισε η 78χρονη ηθοποιός. «Άρχισα να γελάω. Δεν είχαμε πιει ούτε ένα ποτό ακόμα. Λέει: “Θεέ μου, μαμά, δεν μπορείς να πιεις ούτε ένα ποτό”».

Η «διασκεδαστική ανάμνηση» της Πρισίλα ολοκληρώθηκε με τις δύο τους να κάθονται για να παραγγείλουν ποτά.

Όταν η Λίζα Μαρί είπε: «Μαμά, πονάει πολύ το στομάχι μου», εκείνη και η Πρισίλα «σηκώθηκαν αμέσως και έφυγαν».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

 

Ο Ντάνι Κίου τηλεφώνησε στην Πρισίλα λίγες μέρες αργότερα, όταν η Λίζα Μαρί υπέστη καρδιακή ανακοπή, αλλά η τραγουδίστρια είχε «ήδη φύγει» όταν η μητέρα της έφτασε στο νοσοκομείο.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε η Πρισίλα στο μέσο μαζικής ενημέρωσης. «Δεν το εύχομαι αυτό σε καμία μητέρα».

Η Πρισίλα επιβεβαίωσε τον θάνατο του «παθιασμένου, δυνατού και στοργικού» παιδιού της εκείνη την εποχή, γράφοντας: «Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα οδυνηρά νέα ότι η όμορφη κόρη μου, Λίζα Μαρί, μας άφησε».

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε έξι μήνες αργότερα ότι η αιτία θανάτου της ήταν μια απόφραξη του λεπτού εντέρου. Ο θάνατος της Λίζα Μαρί ήρθε μετά την αυτοκτονία του γιου της Μπέντζαμιν Κίου τον Ιούλιο του 2020. Είχε επίσης τρία ακόμα παιδιά την Ράιλι Κίου, καθώς και τα δίδυμα Φίνλεϊ και Χάρπερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ