Πρίγκιπας Χάρι: Πώς κατάφερε να μην μιλήσει με κανέναν από την οικογένεια του – Πέρασε 30 λεπτά στο Παλάτι

Ο δούκας του Σάσεξ «ξεγλίστρησε» από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς να δει τη βασιλική οικογένεια κατά την επίσκεψή του στη Βρετανία.

Πρίγκιπας Χάρι: «Γιατί έκανε τον κόπο να έρθει στη στέψη;» – Οι αντιδράσεις μετά την εμφάνιση – εξπρές

Ο πρίγκιπας Χάρι πέρασε περίπου μισή ώρα στο Παλάτι μετά τη λειτουργία στο Αββαείο του Γουέστμινστερ πριν κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο του Χίθροου για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες το Σάββατο (6/5).

Πήγε στο Παλάτι για… «υλικοτεχνικούς λόγους» για να πάρει μια ανάσα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη δίωρη τελετή και δεν μίλησε σε κανένα μέλος της οικογένειας, σύμφωνα με την Telegraph.

Πρίγκιπας Χάρι: Άναψε φωτιές μια ανάρτηση για το κοστούμι του

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ φέρεται να εξέφρασε την «λύπη» του για την απουσία του πρίγκιπα Χάρι και έκανε πρόποση για «εκείνους που δεν ήταν εκεί» κατά τη διάρκεια του εορταστικού γεύματος της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια για τα επίσημα πορτρέτα της στέψης και δεν ήταν στη συναυλία της στέψης την Κυριακή.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρίγκιπας Χάρι «πετάει» πίσω στην Μέγκαν – Κατευθείαν στο αεροδρόμιο μετά την στέψη

Πηγές είπαν στην Telegraph ότι η έλλειψη επαφής του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα και τον αδελφό του, ήταν «πρακτική». Εκείνος ανυπομονούσε να επιστρέψει στη γυναίκα και τα παιδιά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια ήταν απασχολημένη με την πομπή της στέψης.

Είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο παλάτι μετά την κηδεία της βασίλισσας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ήταν στη Βρετανία νωρίτερα φέτος για να παρακολουθήσει δικαστικές υποθέσεις, αλλά δεν είναι γνωστό αν είχε δει τον βασιλιά Κάρολο Γ’ ή τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Καθόταν στην τρίτη σειρά για τη στέψη του πατέρα του και της θετής μητέρας του στο Αββαείο του Γουέστμινστερ – δύο σειρές πίσω από τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Είναι κατανοητό ότι ο πρίγκιπας Χάρι φορούσε αυτό που του ζήτησαν να φορέσει, το οποίο ήταν ένα σκούρο πρωινό κοστούμι και γραβάτα, τα μετάλλια του Αφγανιστάν και Ιωβηλαίου καρφωμένα στο σακάκι του, και ένα αστέρι και διακόσμηση λαιμού του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ