Τα επίσημα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας – Οι δύο ηχηρές απουσίες

Αυτά τα πορτρέτα είναι κατάλληλα για έναν βασιλιά και μια βασίλισσα.

Πρίγκιπας Χάρι: «Γιατί έκανε τον κόπο να έρθει στη στέψη;» – Οι αντιδράσεις μετά την εμφάνιση – εξπρές

Οι επίσημες φωτογραφίες της στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Βασίλισσας Καμίλα αποκαλύφθηκαν τη Δευτέρα (8/5). Όμως, δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας έλειπαν από τα πορτρέτα: ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Άντριου.

Ο Hugo Burnand, ο οποίος τράβηξε τις φωτογραφίες του γάμου του Charles και της Camilla το 2005 , τράβηξε τις φωτογραφίες αμέσως μετά την επίσημη στέψη του 74χρονου μονάρχη στο Westminster Abbey στις 6 Μαΐου, αναφέρει το BBC .

βασιλιάς Κάρολος Καμίλα

Ντυμένος με το Robe of Estate και φορώντας το Imperial State Crown, ο Κάρολος φαινόταν επιβλητικός στο Throne Room του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο νέος μονάρχης απαθανατίστηκε να κρατά τη Σφαίρα του Κυρίαρχου και το Σκήπτρο του Κυρίαρχου με Σταυρό. Στη φωτογραφία, ο Κάρολος κάθεται σε έναν από τους θρόνους που χτίστηκε για τη στέψη του βασιλιά Εδουάρδου Ζ’ το 1902.

Η 75χρονη Καμίλα φωτογραφήθηκε στο Green Drawing Room του παλατιού φορώντας το στέμμα και τη ρόμπα της Queen Mary.

Ο Burnand, 59 ετών, δημοσίευσε επίσης μια ομαδική φωτογραφία όλων των ανώτερων βασιλικών μελών, συμπεριλαμβανομένων του πρίγκιπα Ουίλιαμ, 40 ετών, και της Κέιτ Μίντλετον 41 ετών. Η πριγκίπισσα Άννα και ο αντιναύαρχος Sir Tim Laurence, ο Δούκας και η Δούκισσα του Γκλόστερ, ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σοφία, Δούκισσα του Εδιμβούργου και τέλος η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα βρίσκονται στο πορτρέτο.

βασιλιάς Κάρολος Καμίλα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ