Πρίγκιπας Χάρι: «Γιατί έκανε τον κόπο να έρθει στη στέψη;» – Οι αντιδράσεις μετά την εμφάνιση – εξπρές

Το σύντομο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ το Σάββατο άφησε πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας να αναρωτιούνται γιατί… εμφανίστηκε καν.

Πρίγκιπας Χάρι: Άναψε φωτιές μια ανάρτηση για το κοστούμι του

Πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στο Vanity Fair, «Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έγινε καθόλου λόγος για τον Χάρι. Η εστίαση ήταν πολύ στην περίσταση».

Μάλιστα, η πηγή είπε στο ρεπορτάζ ότι ο Χάρι, 38 ετών, δεν είδε, ούτε μίλησε στον πατέρα ή τον αδελφό του.

Πρίγκιπας Χάρι: 28 ώρες και 42 λεπτά στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη στέψη

Και ενώ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρέμειναν συγκεντρωμένα στη μεγάλη μέρα, οι πληροφορίες σημείωσαν ότι έμειναν «αναρωτιούνται γιατί ο Χάρι έκανε τον κόπο να έρθει».

Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε στο Λονδίνο την Παρασκευή το απόγευμα και έφυγε σχεδόν 24 ώρες αργότερα – πριν καν τελειώσουν οι εορτασμοί.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρίγκιπας Χάρι «πετάει» πίσω στην Μέγκαν – Κατευθείαν στο αεροδρόμιο μετά την στέψη

Ωστόσο, η γρήγορη έξοδος του Χάρι είχε να κάνει λιγότερο με τη διαμάχη του με την οικογένειά του παρά με την επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι για το πάρτι των 4ων γενεθλίων του γιου του Άρτσι — το οποίο έγινε την ίδια μέρα.

Παρά το γεγονός ότι κατανόησε το κίνητρο της… άτακτης υποχώρησης, η πηγή είπε στην εφημερίδα ότι ο βασιλιάς Κάρολος ήταν «λυπημένος» που δεν μπορούσε να μοιραστεί μια τόσο σημαντική στιγμή με τον μικρότερο γιο του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ