Πρίγκιπας Χάρι: Άναψε φωτιές μια ανάρτηση για το κοστούμι του

Είχε δεν είχε ο Πρίγκιπας Χάρι κατάφερε να ανάψει πάλι φωτιές, αυτή την φορά για το  κοστούμι που φορούσε, όταν μαθεύτηκε  ότι ήταν μια δημιουργία του Οίκου Ντιόρ.

Πρίγκιπας Χάρι: Η συνομιλία του με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι

Όπως γράφει η εφημερίδα The Sun o Δούκας του Σάσεξ φόρεσε ένα προσαρμοσμένο στα μέτρα του πρωινό του φράκο, τριών τεμαχίων. Ο Χάρι ήταν πολύ κομψός, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε αντικείμενο σχολίων. Σχολιάστηκε μόνον ότι φόρεσε τα παράσημά του χωρίς την στολή του, καρφιτσώνοντάς τα στο σμόκιν.

xari kostoymi mesa 1

Πρίγκιπας Χάρι: 28 ώρες και 42 λεπτά στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη στέψη

Τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Οίκος Ντιόρ ανακοίνωσε πως ήταν τιμή του να ντύσει τον πρίγκιπα Χάρι για την τελετή στέψης του πατέρα του βασιλιά Καρόλου. Όλοι είδαν τον καλοντυμένο Χάρι στην τελετή, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με το κοστούμι του. Όταν όμως  ο Οίκος Ντιόρ ανάρτησε στο Twitter ότι το κοστούμι ήταν δικής του ραφής, τα πράγματα άλλαξαν.  Η ανάρτηση έγραφε. «Ραφή για βασιλικό μέλος». «Ο Dior είχε την τιμή να ντύσει τον πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ, για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’, με σχέδιο του Κιμ Τζόουνς» και προέτρεπε τους περίεργους να ρίξουν μια ματιά στο πρωινό  κοστούμι τριών κομματιών.

Οργή στο Twitter

Το tweet πυροδότησε οργή στους θαυμαστές του βασιλικού Οίκου, επειδή θεώρησαν ότι για να κάνει ο Οίκος Ντιόρ την ανακοίνωση ο δούκας είχε έρθει σε εμπορική συμφωνία μαζί του, «εξαργυρώνοντας» έτσι την μεγάλη μέρα του πατέρα του. Θεώρησαν δηλαδή ότι ο Χάρι είχε κάποιο όφελος από την εμφάνισή του, ότι την εξαργύρωσε.

Ένα άτομο έγραψε: «Ουάου, εμπορεύεται την στέψη; Ήταν αυτή η συμφωνία για ένα δωρεάν κοστούμι; Μάθετε πού να μην ψωνίζετε στο μέλλον.”

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτό είναι πολύ αηδιαστικό. Πώς ένας Οίκος Μόδας θα «επιβεβαίωνε» τι φοράει ένα μέλος βασιλικής οικογένειας. Είναι τόσο φτηνό και χαζό».

Ένας τρίτος είπε: «Προσωπικά δεν θα ισχυριζόμουν καμία σχέση. Μερικές φορές η διακριτικότητα είναι το καλύτερο μέρος της ανδρείας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ