Πρίγκιπας Χάρι: Η συνομιλία του με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι

Μια ευχάριστη, αλλά σύντομη συνομιλία, είχε χθες στην τελετή στέψης του πατέρα του ο πρίγκιπας Χάρι με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, τον Τζάστιν Γουέλμπι, την ώρα που έμπαινε στο Αβαείο, και ο Αρχιεπίσκοπος Γουέλμπι, στεκόταν στην είσοδο για να υποδεχτεί τους προσκεκλημένους.

Η ειδική αναγνώστρια χειλιών Jacqui Press είπε σήμερα στη MailOnline ότι πιστεύει πως ο Χάρι είπε «καλή τύχη» καθώς περνούσε από τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε: «Ευχαριστώ».
Η ανάλαφρη ανταλλαγή τους κουβέντας έγινε αφότου λέγεται ότι ο Κάρολος ζήτησε από τον κ. Welby να μεσολαβήσει σε μια συμφωνία για να επιτρέψει στον Χάρι να παρευρεθεί – αλλά συνάντησε αντίσταση από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο κ. Welby έχει αναδειχθεί ως βασικό πρόσωπο για τη μείωση των εντάσεων μεταξύ των Σάσεξ (του πρίγκιπα Χάρι και της γυναίκας του, Μέγκαν) και της βασιλικής οικογένειας, επειδή τον εμπιστεύονται και οι δύο πλευρές με τις οποίες έχει ειλικρινή σχέση σεβασμού.


Όχι πως δεν έχουν λείψει κάποια συννεφάκια. Ο Αρχιεπίσκοπος φέρεται να αναστατώθηκε, ακόμα και να θύμωσε όταν η Μέγκαν είπε στην Oprah Winfrey το 2021 ότι τους είχε παντρέψει κρυφά, στην «αυλή» τους, λίγες μέρες πριν από τον επίσημο γάμο – κάτι που ήταν αναληθές και θα ήταν παράνομο.

Χθες, η εμφάνιση του Χάρι στη στέψη σηματοδότησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί με την βασιλική οικογένεια από τότε που καταφέρθηκε εναντίον των συγγενών του στα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματά του, το γνωστό Spare.

Ο Χάρι είχε επίσης συνομιλία μίλησε επίσης με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ και με την σύζυγό του, πριγκίπισσα Ευγενία -με την οποία είναι κοντά, σε αντίθεση με πολλά άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο Χάρι μπήκε στο Αββαείο μαζί με τον Μπρούκσμπανκ και την πριγκίπισσα Ευγενία. Μάλιστα ο Χάρι φαίνεται να αντάλλαξε κάποιες αβρότητες με το ζευγάρι, σχετικά με το παιδί του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ