Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρίγκιπας Χάρι «πετάει» πίσω στην Μέγκαν – Κατευθείαν στο αεροδρόμιο μετά την στέψη

Στο αεροδρόμιο κατευθύνθηκε ο πρίγκιπας Χάρι αμέσως μετά την στέψη του Καρόλου, ενώ η οικογένειά του εμφανιζόταν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Στέψη Καρόλου: Η στιγμή που αφήνιασε ένα άλογο της φρουράς του βασιλιά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Χίθροου, έτοιμος να πετάξει πίσω στην Μέγκαν Μαρκλ στις ΗΠΑ, μόλις μία ώρα μετά την στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Επιστρέφει βιαστικά στην Καλιφόρνια για τα τέταρτα γενέθλια του γιου του Άρτσι.

Πόσο θα κοστίσει η στέψη του βασιλιά Καρόλου στους Bρετανούς;

Ο Χάρι φαίνεται ότι δεν έχασε χρόνο, αφήνοντας πίσω τον μόλις εστεμμένο πατέρα του και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Έφυγε από το Αβαείο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου γύρω στη 1.15 μ.μ.

Μπήκε σε μια BMW και με αστυνομική συνοδεία μεταφέρθηκε στο Χίθροου. Στη συνέχεια, μπήκε στην VIP Windsor Suite.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο χαιρετισμός στο μπαλκόνι με την Καμίλα και την βασιλική οικογένεια – Ποιοι απουσίαζαν
Ο πρίγκιπας Χάρι βγαίνει από το Αβαείο του Γουέστμινστερ καθώς κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο για να πετάξει πίσω στην Καλιφόρνια
Πηγή: AP

Την στιγμή που το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Χάρι βρισκόταν στο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Λονδίνου, ο πατέρας του οδηγούσε την οικογένειά του στο μπαλκόνι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για πρώτη φορά ως βασιλιάς.

Ο Κάρολος χαιρέτισε τους χιλιάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και τον επευφημούσαν. Ο μονάρχης πλαισιώθηκε από την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Καμίλα, για να γιορτάσει την ιστορική τελετή στέψης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Χάρι έφτασε χωριστά από τον αδερφό του Ουίλιαμ για να δει τον πατέρα τους να στέφεται βασιλιάς. Φορούσε ένα σκούρο κοστούμι και μετάλλια, ενώ δεν συνοδευόταν από την σύζυγό του, Μέγκαν, και τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ