Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Καμία αντίδραση για την περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον – Πυρά από τα βρετανικά ΜΜΕ

Τα «πυρά» των βρετανικών ταμπλόιντ και δημοσιογράφων δέχεται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που μέχρι στιγμής τηρούν σιγήν ιχθύος για την περιπέτεια υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου.

Μία ημέρα πριν την ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον για την χειρουργική επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον ο πρίγκιπας Χάρι «συνελήφθη» από τους φωτογράφους να φεύγει από γυμναστήριο στην Σάντα Μπάρμπαρα. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια.

Καμία αντίδραση για την περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν κάνει κάποια δημόσια δήλωση για την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά. Όπως ήταν φυσικό αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον βρετανικό Τύπο και Βρετανούς δημοσιογράφους, που υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι λείπει σε μία δύσκολη στιγμή που φαίνεται ότι η βασιλική οικογένεια τον χρειάζεται.

Ο δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν τα έβαλε για μία ακόμη φορά με το ζευγάρι και τους κατηγόρησε ότι «σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους» όταν ο Κάρολος και η Κέιτ, που ταλαιπωρούνται σκέφτονται πάντα πρώτα τους άλλους.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος επιτέθηκε στους Σάσσεξ μετά την «διαρροή» της πληροφορίας ότι είναι στεναχωρημένοι επειδή δεν προτάθηκαν για βραβείο Emmy για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, με το οποίο τα έβαλαν με την βρετανική βασιλική οικογένεια. «Την ημέρα που η Μέγκαν και ο Χάρι ‘γλείφουν τις πληγές τους’ επειδή δεν κέρδισαν βραβεία για την απεχθή προδοσία τους, τα θύματα της κακοποίησής τους αντέχουν και πρόκειται να υπομείνουν πραγματικές πληγές από χειρουργική επέμβαση και η μόνη λύπη που έχουν είναι που αναγκάστηκαν να μην είναι παρόντες στα καθήκοντα τους. Αυτό τα λέει όλα», ανέφερε ο Πιρς Μόργκαν.

Παράλληλα είχε μόνο καλά λόγια για την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο που σκέφτονται το καθήκον τους προς την χώρα και θα αναβάλλουν αλλά δεν θα ακυρώσουν τις εμφανίσεις και τα ραντεβού τους.

Ο δημοσιογράφος της Daily Mail, Ρόμπερτ Τζόμπσον σχολιάζει ότι «ο Χάρι θα πρέπει να αναλογίζεται πώς θα μπορούσαν να είναι τόσο διαφορετικά (σ.σ. τα πράγματα). Η οικογένεια του τον χρειάζεται αλλά εκείνος είναι αδικαιολογήτως απών».

«Αφού παντρεύτηκε την ηθοποιό Μέγκαν, πήγε επιδεικτικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή. Τι ακριβώς κάνει τώρα αυτός ο άλλοτε εργατικός άνθρωπος; Αυτό δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο. Να πούμε όμως ότι ακριβώς όταν ο πατέρας του ο Βασιλιάς τον χρειάζεται, εκείνος είναι αδικαιολογήτως απών», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα χειρότερα, έχει κάψει τις περισσότερες γέφυρες αφού επιτέθηκε στην οικογένειά του με βιβλία και ταινίες. Ο αδερφός του Ουίλιαμ θα χρειαζόταν πραγματικά κάποια ενίσχυση καθώς πρέπει να φροντίσει την οικογένεια του καθώς η σύζυγός του Κέιτ αναρρώνει από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ