Κέιτ Μίντλετον: Σκυθρωπός στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Γιατί ανησυχούν οι Βρετανοί

Εντείνεται η ανησυχία για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον που νοσηλεύεται μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο σύζυγος της, που έχει ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις του για να είναι δίπλα στην οικογένεια του.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εντοπίστηκε σήμερα από τους φωτογράφους να φεύγει από την κλινική του Λονδίνου. Ο διάδοχος του θρόνου έδειχνε σκυθρωπός και οδηγούσε το αυτοκίνητο του μαζί με τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φεύγει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μιντλετον
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φεύγει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μιντλετον. Πηγή: ΑΠΕ

Η Κέιτ Μίντλετον πέρασε και δεύτερο βράδυ στην κλινική και αναμένεται να νοσηλευθεί έως 14 ημέρες. Σύμφωνα με το Παλάτι του Κέσινγκτον, η πριγκίπισσα θα αναρρώσει στη συνέχεια στο σπίτι της και θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα της μετά το Πάσχα.

Γιατί ανησυχούν οι Βρετανοί

Η είδηση του προβλήματος υγείας της Κέιτ Μίντλετον έσκασε χθες σαν «βόμβα» με την ανακοίνωση του Παλατιού που αναφερόταν στο χειρουργείο χωρίς να εξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει στην πριγκίπισσα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ εκφράζουν συγκρατημένη ανησυχία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον αφού θα παραμείνει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο αλλά και σε ανάρρωση. Πηγές από το παλάτι προσπάθησαν να μετριάσουν τους φόβους και ανέφεραν ότι το πρόβλημα δεν σχετίζεται με καρκίνο. Παρόλα αυτά γιατροί θεωρούν ότι ήταν ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο για να απαιτεί τόσο μεγάλο χρόνο ανάρρωσης.

Κέιτ Μίντλετον

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη και επιτυχής και η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει καλά. Δεν είναι σαφές ποιος ήταν ο σκοπός της χειρουργικής επέμβασης και το Παλάτι επιμένει ότι θέλει να διαφυλάξει το ιατρικό απόρρητο της πριγκίπισσας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το Παλάτι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιλέξει η ίδια η Κέιτ Μίντλετον, όταν θα είναι καλύτερα, να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας της.

πρίγκιπας Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον

Καμίλα για Κάρολο: Είναι καλά

Χθες σχεδόν 90 λεπτά μετά την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας της Κέιτ Μίντλετον το Παλάτι ανέφερε ότι και ο βασιλιάς Κάρολος θα απέχει από τα καθήκοντα του καθώς θα υποβληθεί σε θεραπεία για υπερτροφία του προστάτη.

Η Καμίλα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Αμπερντίν και ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά. «Είναι καλά, ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στην εργασία», ανέφερε η Καμίλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ