Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το άγχος και η πίεση που αντιμετωπίζει – Εκτός δράσης η Κέιτ Μίντλετον και ο Βασιλιάς Κάρολος

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αισθάνεται «ανήσυχος και αγχωμένος» που τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο Βασιλιάς Κάρολος θα μείνουν εκτός “μάχης” από τις βασιλικές υποχρεώσεις και εμφανίσεις εν μέσω των αντίστοιχων ιατρικών τους διαδικασιών, σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ του μονάρχη.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά την Τρίτη, ενώ ο Κάρολος, 75 ετών, θα υποβληθεί σε «διορθωτική διαδικασία» για διόγκωση προστάτη την επόμενη εβδομάδα.

Με δύο βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας εκτός δράσης για το άμεσο μέλλον, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, πρέπει τώρα να αναλάβει να καλύψει το κενό που αφήνουν.

«Είναι πολύ ασυνήθιστο να υπάρχουν δύο ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας εκτός δράσης και θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στον Ουίλιαμ», είπε αποκλειστικά στην The Post ο Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος εργαζόταν για τον Κάρολο για επτά χρόνια όταν ήταν Πρίγκιπας της Ουαλίας.

«Είμαι σίγουρος ότι νιώθει άγχος, όπως θα ένιωθε ο καθένας από εμάς. Ωστόσο, ο Ουίλιαμ αντιμετωπίζει καλά το άγχος, όπως έχω δει σε πολλές περιπτώσεις».

Ενώ η χειρουργική επέμβαση της Μίντλετον ήταν «επιτυχής», θα παραμείνει στην κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες πριν «επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», σύμφωνα με δήλωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο βασιλιάς Κάρολος, από την πλευρά του, θα χρειαστεί «μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης» για να ανακάμψει και να ξεκουραστεί, πράγμα που σημαίνει ακύρωση αρκετών από των υποχρεώσεών του στη Σκωτία που είχε προγραμματίσει για αυτήν την εβδομάδα.

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Ουίλιαμ

«Με τον πατέρα του εκτός δράσης επίσης, ως Σύμβουλος της Επικρατείας, ο φόρτος εργασίας του Ουίλιαμ θα αυξηθεί καθώς πρέπει να επιταχύνει», είπε ο Χάρολντ. «Ο Έντουαρντ και η Άννα θα πρέπει επίσης αναμφίβολα να παρέμβουν για να εκπληρώσουν περισσότερα καθήκοντα».

Παρά την αυξανόμενη «πίεση» στον Ουίλιαμ, ο Χάρολντ σημειώνει ότι ο πρίγκιπας είχε «πολλά χρόνια εκπαίδευσης ως διάδοχος του θρόνου» που τον καθιστά πλήρως ικανό για να αναλάβει περισσότερα καθήκοντα.

«Είναι μέρος του να είσαι μέσα στη βασιλική οικογένεια», είπε ο πρώην βασιλικός μπάτλερ. «Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει φανταστική δουλειά. Φυσικά, θα τον πιέσει η συνθήκη αυτή, αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο δεν είναι προετοιμασμένος».

Σε άλλο σημείο, ο Χάρολντ είπε ότι ενώ ο Ουίλιαμ δεν είναι «ξένος» στο να «αναλαμβάνει περισσότερα», πρέπει τώρα να βρει την ισορροπία μεταξύ της εκτέλεσης των βασιλικών καθηκόντων και της υποστήριξης της γυναίκας και των παιδιών του στο σπίτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ