Kαι ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα – Τι λένε οι συνεργάτες του

Περιπέτεια υγείας και για τον Βασιλιά Κάρολο. Μετά την Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, έγινε γνωστό ότι και ο Βρετανός μονάρχης θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για υπερτροφία του προστάτη.

Οι συνεργάτες του ανέφεραν ότι πρόκειται για καλοήθη υπερτροφία και ότι θα υποβληθεί σε μια «διορθωτική επέμβαση» για τη θεραπεία της. Οι υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι να αναρρώσει.

Βασιλικές πηγές σημείωσαν ότι o Βασιλιάς Κάρολος ήθελε να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει για να ενθαρρύνει άλλους άνδρες που μπορεί να εμφανίζουν τέτοια συμπτώματα να υποβάλλονται σε ιατρικό έλεγχο.

Αναβάλλονται οι υποχρεώσεις του

Ο Κάρολος είχε μια σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων και εκδηλώσεων στο Dumfries House στο Ayrshire σήμερα και αύριο, οι οποίες έχουν αναβληθεί κατόπιν σύστασης των γιατρών του.

Προσκεκλημένοι, συμπεριλαμβανομένων ξένων αξιωματούχων και μελών του υπουργικού συμβουλίου, επρόκειτο να ταξιδέψουν στη Σκωτία και το Παλάτι φέρεται να έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του Καρόλου.

Ένας εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε: «Η κατάσταση (σ.σ. υπερτροφία προστάτη) της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης και θα πάει στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για διορθωτική επέμβαση. Οι δημόσιες υποχρεώσεις του Βασιλιά θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης».

Ο 75χρονος μονάρχης,  αφού πέρασε 70 χρόνια ως διάδοχος του βρετανικού χρόνου, στέφθηκε βασιλιάς τον περασμένο Μάιο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ